Для сімейних обідів в період холодної осені ідеально підходить ситна навариста солянка. У класичному рецепті основою супу є м'ясо та три види копченостей. Але існують солянки рибні, солянки з грибами, солянка королівська зі свининою та телятиною. Простий рецепт для кулінарів-початківців наводить iamcook, передають Патріоти України.
М'ясна солянка по-домашньому
Відварити м'ясо разом із цибулею в лушпинні. Після закипання варити 30−40 хвилин. Посолити, викинути цибулину, а м'ясо нарізати.
- Яловичина — 250 г;
- Шинка напівкопчена — 80 г;
- Яловичина копчена — 80 г;
- М'ясний рулет — 80 г;
- Огірки солоні (з бочки) — 3 штуки середнього розміру;
- Картопля — 1 шт.;
- Морква — 1 шт.;
- Цибуля ріпчаста — 2 шт.;
- Паста томатна — 1 ст.л.;
- Олія — 2 ст.л.;
- Лавровий лист — 1 шт.
- Сіль за смаком
- Цукор — 1 ч.л.
- Для подачі — зелень, скибочка лимона, маслини, сметана.
У бульйон додати нарізану дрібними кубиками картоплю і моркву соломкою. Тримати на вогні, поки картопля не розвариться.
Копченості обсмажити на сковороді, додати цибулю. Смажити, поки цибуля не стане прозорою. Додати нарізане м'ясо та огірки, томатну пасту, цукор, півсклянки води, протушкувати.
Смажене м'ясо перекласти в бульйон, посолити. У страви має бути кисло-солодкий смак, за потреби можна додати цукор або лимонний сік. Кинути лавровий лист і варити ще 10−15 хвилин. Подавати із зеленню.
Тести на уважність - це набір питань або завдань, створених, щоб перевірити, чи вміє людина помічати дрібні деталі та аналізувати інформацію з навколишнього світу. Уважність - це здатність інтерпретувати зовнішні стимули, такі як зображення, звуки чи ...
Наші рішення кажуть про нас більше, ніж здається на перший погляд, передають Патріоти України. Подивіться на три курки. Не думайте занадто довго. Просто виберіть ту, яка відразу привернула вашу увагу — і читайте розшифровку. Ваша підсвідомість вже зн...