Просто ідеальна вечеря! "Швидкий" рецепт м'ясної солянки по-домашньому - не повірите, як це смачно

Для сімейних обідів в період холодної осені ідеально підходить ситна навариста солянка. У класичному рецепті основою супу є м'ясо та три види копченостей. Але існують солянки рибні, солянки з грибами, солянка королівська зі свининою та телятиною. Простий рецепт для кулінарів-початківців наводить iamcook, передають Патріоти України.

М'ясна солянка по-домашньому

  • Яловичина — 250 г;
  • Шинка напівкопчена — 80 г;
  • Яловичина копчена — 80 г;
  • М'ясний рулет — 80 г;
  • Огірки солоні (з бочки) — 3 штуки середнього розміру;
  • Картопля — 1 шт.;
  • Морква — 1 шт.;
  • Цибуля ріпчаста — 2 шт.;
  • Паста томатна — 1 ст.л.;
  • Олія — 2 ст.л.;
  • Лавровий лист — 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Цукор — 1 ч.л.
  • Для подачі — зелень, скибочка лимона, маслини, сметана.
Відварити м'ясо разом із цибулею в лушпинні. Після закипання варити 30−40 хвилин. Посолити, викинути цибулину, а м'ясо нарізати.
У бульйон додати нарізану дрібними кубиками картоплю і моркву соломкою. Тримати на вогні, поки картопля не розвариться.
Копченості обсмажити на сковороді, додати цибулю. Смажити, поки цибуля не стане прозорою. Додати нарізане м'ясо та огірки, томатну пасту, цукор, півсклянки води, протушкувати.
Смажене м'ясо перекласти в бульйон, посолити. У страви має бути кисло-солодкий смак, за потреби можна додати цукор або лимонний сік. Кинути лавровий лист і варити ще 10−15 хвилин. Подавати із зеленню.

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...