Запечена курка - це класика застілля. Головне приготувати її так, щоб вона була одночасно і соковитою, і зі скоринкою, передають Патріоти України.
Вимийте та висушіть курку.
Приготуйте маринад: для цього змішайте сік половинки лимона, подрібнений часник, сіль, перець, оливкову олію, паприку та розмарин.
Натріть маринадом курку ззовні та всередині. Залиште її у маринаді на період від 30 хвилин до кількох годин, залежно від того, скільки у вас часу.
Інгредієнти:
Покладіть всередину курки половинку лимона, яка залишилася, та цибулину, яку перед тим треба почистити та розрізати навпіл.
Покладіть курку в посудину для запікання, розігрійте духовку до 160-170 градусів та залиште її там на годину. Під кінець можна збільшити температуру та додати обдув, щоб утворилася скоринка.
Час від часу поливайте курку соком, який утворюється при готуванні. Подавайте на стіл гарячою з овочами, печеною картоплею чи рисом.
Кажуть, що колір очей - це відображення душі. У цьому може бути частка правди. Пройдіть наш тест і дізнайтеся, які риси характеру відкриває ваш зовнішній вигляд. Якщо у вас різнокольорові очі, оберіть той колір, який домінує, передають Патріоти України...
Інструкторка з водіння Хлоя Міллер-Ейрд із південно-західного Лондона поділилася у TikTok своїм досвідом після покупки першого електромобіля. Вона розповіла про речі, про які не знала раніше, і дала важливі поради для тих, хто розглядає придбання елект...