Деруни - це дуже поширене блюдо, яке подобається дорослим і дітям. До того ж, воно дуже смачне і поживне. Якщо ти ще не вмієш їх готувати, то ми тебе навчимо. У розпал грибного періоду, спробуй приготувати деруни з грибним соусом, зазначають Патріоти України.
Приготувати смачні деруни – просто. Є універсальний, класичний рецепт, який зможе повторити кожна людина, а розбавити його зможе соус. Звичайно, ти можеш додати сметану або свій улюблений соус, але грибна заправка до картопляним дерунам тобі точно не залишать байдужим.
Для початку на крупній тертці швидко натираємо цибулину. Спочатку цибулину краще намочити, а потім відразу натерти картоплю. Якщо вона дала багато соку, то надлишки його можна злити.
Акуратно вбивай в отриману масу яйце і додавай борошно. Все акуратно перемішуємо і викладаємо ложкою на сковороду з киплячим рослинним маслом.
Підсмажую деруни на повільному вогні з двох сторін.
Для приготування соусу на оливковій олії обсмажуємо цибулю до прозорості, додаємо дрібно порізані гриби і доводимо до готовності.
Солимо і перчимо за смаком. Заправляємо вершками або сметаною, додаємо борошно і доводимо до кипіння, додаємо часник. Вимикаємо плиту і залишаємо соус настоятися.
Подаємо гарячі деруни, поливши соусом і прикрасивши зеленню.
Різдво викликає багато питань і обов’язків. Для одних воно символізує стабільність і безпеку, для інших - зміни та новий досвід. Дізнатися, якими будуть ваші свята у 2025 році, допоможе простий психологічний тест. Погляньте на п’ять різнокольорових різ...
Пластикові контейнери з часом можуть пожовкнути, особливо після тривалого зберігання їжі. Щоб повернути їм кришталеву прозорість, можна скористатися простими домашніми методами, пише The Spruce, передають Патріоти України. 1. Білий оцетОцет — чудовий н...