
Починається сезон молодої картоплі з малосольними огірочками. Деякі господині експериментують, шукаючи нові рецепти соління. Записуйте перевірений рецепт хрумких та ароматних огірків, передають Патріоти України.
На трилітрову банку огірків вам знадобляться:
Приготування:
Залийте огірки холодною водою й поставте, щоб постояли 2 години. Поріжте навпіл зубки часнику й корінь хріну. Помийте листя. На дно банки викладіть все листя, суцвіття кропу, частину часнику й корінь хріну. Наповніть банку огірками, докладіть зверху часник.
Візьміть посудину, налийте 1 л холодної води й розчиніть в ній 3 столові ложки кам’яної солі. Залийте цей розчин в банку з огірками, щоб вони повністю покрилися. Накрийте кришкою й поставте, щоб постояли 2 дні, після того можна відправляти у холодильник. Смачного!
Смачне та ароматне сало - справжній делікатес. Але іноді принесеш із магазину чи з ринку додому сало, а воно трохи жорсткувате. Однак це легко виправити, дотримуючись порад кулінарки Елли Іванової, передають Патріоти України. Таке сало можна їсти як п...
Чорний чай - один із найпопулярніших напоїв у світі, але навіть він може бути небезпечним для деяких людей. Лікарі наголошують, що існують категорії, яким краще обмежити або зовсім відмовитися від цього напою, передають Патріоти України. 1. Людям з під...