Пишні та ніжні оладки без яєць можна приготувати на сніданок або до чаю, коли несподівано нагрянули гості. Подавати таку випічку можна з різними соусами, медом або варенням, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Кефір для приготування оладок повинен бути кімнатної температури або злегка теплим. Борошно слід просіяти двічі, а соду замінювати розпушувачем не варто, інакше оладки не вийдуть такими пишними.
Змішайте кефір із сіллю та цукром, окремо перемішайте борошно з содою. Сухі інгредієнти додайте в рідину та ретельно перемішайте. Можна збити міксером, щоб не залишалося грудочок, а тісто вийшло однорідним.
Накрийте миску з|із| тестом кухонним рушником або затягніть харчовою плівкою. Залишіть на 10-15 хвилин при кімнатній температурі.Тим часом розігрійте на плиті сковороду з товстим дном, налийте трохи рафінованої олії. Зменшіть вогонь до рівня нижче за середній. Викладайте тісто столовою ложкою в розігріту олію, але не перемішуйте масу.
Смажте оладки без яєць під кришкою по 1 хвилині з кожного боку. Потім перекладайте на тарілку, застелену паперовим рушником, щоб прибрати зайвий жир. Смачного!
Поки частина українських дачників та городників зайнята виламуванням стрілок у цибулі, автори каналу «Дім та присадибна ділянка» вирішили показати, як проводять перше підживлення огірків, передають Патріоти України. «Огірки вважаються „ненажерливими“ р...
Досвідчені господині під час прання часто використовують лайфхаки, які допомагають зробити цю процедуру ефективнішою. Наприклад, засипають соду у пральну машину або додають у пралку лід, передають Патріоти України. Визнана експертка з чистоти Марина Жу...