Просто ідеальні! Пишні оладки без яєць - рецепт ніжної та пухкої випічки нашвидкуруч

Пишні та ніжні оладки без яєць можна приготувати на сніданок або до чаю, коли несподівано нагрянули гості. Подавати таку випічку можна з різними соусами, медом або варенням, передають Патріоти України.

Оладки без яєць

Інгредієнти:

  • 1 склянка кефіру або кислого молока
  • 1 склянка пшеничного борошна
  • 3 ч. л. цукру
  • 0,3 ч. л. соди
  • 1 щіпка солі

Спосіб приготування:

Кефір для приготування оладок повинен бути кімнатної температури або злегка теплим. Борошно слід просіяти двічі, а соду замінювати розпушувачем не варто, інакше оладки не вийдуть такими пишними.

Змішайте кефір із сіллю та цукром, окремо перемішайте борошно з содою. Сухі інгредієнти додайте в рідину та ретельно перемішайте. Можна збити міксером, щоб не залишалося грудочок, а тісто вийшло однорідним.

Накрийте миску з|із| тестом кухонним рушником або затягніть харчовою плівкою. Залишіть на 10-15 хвилин при кімнатній температурі.Тим часом розігрійте на плиті сковороду з товстим дном, налийте трохи рафінованої олії. Зменшіть вогонь до рівня нижче за середній. Викладайте тісто столовою ложкою в розігріту олію, але не перемішуйте масу.

Смажте оладки без яєць під кришкою по 1 хвилині з кожного боку. Потім перекладайте на тарілку, застелену паперовим рушником, щоб прибрати зайвий жир. Смачного!

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...