Знову не вийшло приготувати соковите м'ясо? Адже курячі гомілки при смаженні звичайним способом часто стають сухуваті. Тому ми будемо готувати їх зовсім новим способом, передають Патріоти України.
Заллємо гомілки молоком і смажити будемо не відразу: спочатку тушкуємо, а вже потім доб'ємося хрусткої скоринки на великому вогні.
Інгредієнти:
Для панірування:
Приготування:
Смачного!
Ротанг — це гнучка ліана з тропічних регіонів Азії. З неї виготовляють елементи меблів вручну або за допомогою сучасних технологій: так з’являються плетені меблі, що не поступаються натуральному за зовнішнім виглядом. У добре облаштованому саду хочетьс...
Близько десятої частини власників смартфонів у світі заклеюють об'єктив пристрою, побоюючись стеження. Фахівці визнають, що ризик справді існує, хоча для шпигунства потрібні чітко визначені умови. Про це пише ITsider, передають Патріоти України. Зловми...