Знову не вийшло приготувати соковите м'ясо? Адже курячі гомілки при смаженні звичайним способом часто стають сухуваті. Тому ми будемо готувати їх зовсім новим способом, передають Патріоти України.
Заллємо гомілки молоком і смажити будемо не відразу: спочатку тушкуємо, а вже потім доб'ємося хрусткої скоринки на великому вогні.
Інгредієнти:
Для панірування:
Приготування:
Смачного!
Чи задумувалися ви про те, що руки можуть багато розповісти про ваш характер? Пропонуємо неймовірно цікавий тест. Вам достатньо просто поглянути на руки, щоби зрозуміти, яка перед вами людина, передають Патріоти України. Деталі. Що це означає? Людина з...
Експерти з довголіття виділили 8 шкідливих звичок, які змушують вас старіти швидше, передають Патріоти України. "Однією з основних ознак старіння є накопичення клітинних ушкоджень, які призводять до дисфункції органів і, в кінцевому підсумку, до смерті...