Знову не вийшло приготувати соковите м'ясо? Адже курячі гомілки при смаженні звичайним способом часто стають сухуваті. Тому ми будемо готувати їх зовсім новим способом, передають Патріоти України.
Заллємо гомілки молоком і смажити будемо не відразу: спочатку тушкуємо, а вже потім доб'ємося хрусткої скоринки на великому вогні.
Інгредієнти:
Для панірування:
Приготування:
Смачного!
Попри те, що ″перевзування″ автомобіля зі зміною сезону — необхідна процедура, їзда на зимових шинах протягом усього року — поширена практика серед водіїв. Однак експерти та фахівці з безпеки дорожнього руху не рекомендують цього робити, передають Патр...
Втрата свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу (техпаспорта) за кордоном може стати серйозною проблемою для автовласника. Однак навіть у такій ситуації існують шляхи вирішення, які дозволяють відновити документ та продовжити користування автомобі...