Просто ідеально до вечері! Заливаємо гомілки молоком, спочатку тушкуємо, а вже потім доб'ємося хрусткої скоринки

Знову не вийшло приготувати соковите м'ясо? Адже курячі гомілки при смаженні звичайним способом часто стають сухуваті. Тому ми будемо готувати їх зовсім новим способом, передають Патріоти України.

Заллємо гомілки молоком і смажити будемо не відразу: спочатку тушкуємо, а вже потім доб'ємося хрусткої скоринки на великому вогні.

Інгредієнти:

  • курячі — гомілки
  • молоко — 300 мл
  • вода — 200 мл
  • сіль, чорний перець — 1 ч.л

Для панірування:

  • борошно — 3 ст.л
  • панірувальні сухарі — 3 ст.л
  • спеції — базилік, чорний перець, перець чилі, сіль, паприка, куркума
  • 1 яйце
  • 3 ст.л молока
  • рослинна олія для смаження

Приготування:

  1. Гомілки миємо й обсушуємо паперовими рушниками.
  2. Укладаємо курку в глибоку сковороду, вливаємо молоко і воду
  3. Додаємо чайну ложку солі і перцю, перемішуємо.
  4. Тушкуємо під кришкою протягом 30 хвилин.
  5. Змішуємо борошно, панірувальні сухарі, сіль, перець і спеції.
  6. Збиваємо яйця вінчиком, додаємо молоко і перемішуємо.
  7. Дістаємо гомілки зі сковороди і занурюємо в яйце, потім в панірувальну суміш і обсмажуємо в розігрітій рослинній олії до рум'яності.
  8. Готову страву подаємо до столу і насолоджуємося.

Смачного!

Джерело: Ukr.Media

Покладіть це у пральну машину - і про сморід забудете назавжди!

субота, 9 серпень 2025, 23:10

Більшість із нас уявляє лавровий лист виключно на кухні - у супах чи маринадах. Але виявляється, ця скромна спеція може стати справжнім порятунком для вашої пральної машини та білизни, передають Патріоти України. Лавровий лист має антибактеріальні та п...

Відчуваєте втому? Вам може не вистачати цього важливого мінералу

субота, 9 серпень 2025, 18:10

Постійна втома може бути спричинена багатьма чинниками - поганим сном, стресом чи навіть доглядом за активною дитиною. Але є ще одна менш очевидна причина, про яку багато хто не здогадується — дефіцит магнію, передають Патріоти України. Магній — це жит...