Знову не вийшло приготувати соковите м'ясо? Адже курячі гомілки при смаженні звичайним способом часто стають сухуваті. Тому ми будемо готувати їх зовсім новим способом, передають Патріоти України.
Заллємо гомілки молоком і смажити будемо не відразу: спочатку тушкуємо, а вже потім доб'ємося хрусткої скоринки на великому вогні.
Інгредієнти:
Для панірування:
Приготування:
Смачного!
Антиоксиданти - це природні сполуки, які нейтралізують вільні радикали, захищаючи наші клітини від пошкоджень. Надлишок вільних радикалів може спричинити запалення, передчасне старіння та розвиток хронічних хвороб, таких як серцево-судинні захворювання...
Літо, пікніки та ароматне барбекю - те, що приносить задоволення людям, може серйозно нашкодити собакам. Одним із найбільш ризикованих продуктів, який часто потрапляє до миски чотирилапих, є звичайна ковбаса, передають Патріоти України. За словами експ...