Просто ідеально до вечері! Заливаємо гомілки молоком, спочатку тушкуємо, а вже потім доб'ємося хрусткої скоринки

Знову не вийшло приготувати соковите м'ясо? Адже курячі гомілки при смаженні звичайним способом часто стають сухуваті. Тому ми будемо готувати їх зовсім новим способом, передають Патріоти України.

Заллємо гомілки молоком і смажити будемо не відразу: спочатку тушкуємо, а вже потім доб'ємося хрусткої скоринки на великому вогні.

Інгредієнти:

  • курячі — гомілки
  • молоко — 300 мл
  • вода — 200 мл
  • сіль, чорний перець — 1 ч.л

Для панірування:

  • борошно — 3 ст.л
  • панірувальні сухарі — 3 ст.л
  • спеції — базилік, чорний перець, перець чилі, сіль, паприка, куркума
  • 1 яйце
  • 3 ст.л молока
  • рослинна олія для смаження

Приготування:

  1. Гомілки миємо й обсушуємо паперовими рушниками.
  2. Укладаємо курку в глибоку сковороду, вливаємо молоко і воду
  3. Додаємо чайну ложку солі і перцю, перемішуємо.
  4. Тушкуємо під кришкою протягом 30 хвилин.
  5. Змішуємо борошно, панірувальні сухарі, сіль, перець і спеції.
  6. Збиваємо яйця вінчиком, додаємо молоко і перемішуємо.
  7. Дістаємо гомілки зі сковороди і занурюємо в яйце, потім в панірувальну суміш і обсмажуємо в розігрітій рослинній олії до рум'яності.
  8. Готову страву подаємо до столу і насолоджуємося.

Смачного!

Джерело: Ukr.Media

Ви гріли це в мікрохвильовці? Ось чому так робити не можна

середа, 8 жовтень 2025, 18:10

Мікрохвильова піч - зручний пристрій, але деякі продукти і матеріали небезпечно нагрівати, передають Патріоти України. 1. Яйця у шкаралупі Нагрівання цілого яйця у мікрохвильовці може призвести до вибуху через накопичення пари всередині. 2. Металевий ...

Як відрізнити справжнє масло від підробки - прості способи, які врятують печінку та гаманець

середа, 8 жовтень 2025, 17:44

Багато покупців навіть не підозрюють, що звичне «масло» на прилавку може виявитися спредом або сумішшю рослинних жирів. Фахівці радять уважно перевіряти етикетку, склад і консистенцію, щоб уникнути підробок і зберегти здоров’я, передають Патріоти Украї...