Просто ідеально! Як приготувати смачний рулет - завиванець з картоплі та м’яса чи з горохом

Приготуйте завиванець, який можна подати до столу на вечерю чи недільний обід для родини. До нього можна зробити соус та салат. Буде дуже смачне застілля, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні наступні продукти:

  • картопля – 1 кг;
  • яйце – 1 шт.;
  • крохмаль – 3 ч.л.;
  • олія – 4 ст.л.;
  • сухарі – 1 ст.л.;
  • горох – 1 скл.;
  • цибуля – 2 шт.;
  • сіль, перець;
  • м’ясо – 250 г;
  • цибуля – 1 шт.

Як приготувати

Картоплю відваріть та зробіть з неї пюре. Додайте крохмаль, яйця та сіль. Ретельно вимішайте масу.

Візьміть чистий вафельний рушник та викладіть на нього картопляне пюре. Зверху начинку. За допомогою рушника скрутіть рулет. Викладіть його на змащене деко, але рулет покладіть швом донизу. Присипте сухарями та поставте запікатись на 60 хвилин.

Начинку для завиванця можна приготувати на ваш вибір. З гороху або м’яса. Обирайте на ваш смак.

Для приготування горохової начинки відваріть горох, зробіть з нього пюре. Підсмажте на рослинній олії або на смальці цибулю та перемішайте із горохом. Приправте перцем та посоліть.

Для приготування м’ясної начинки зробіть фарш. Заправте його також смаженою цибулею, посоліть, додайте перець на ваш смак.

Для завиванця підходять різні начинки, наприклад, з грибів. Тому можна кожен раз експериментувати із смаками. Смачного!

Ефект приємно здивує! ТОП-9 продуктів на сніданок, які зроблять день продуктивним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 8:44

Сніданок – це важлива частина дня, яка допомагає відновити рівень енергії після ночі та забезпечує організм необхідними поживними речовинами. Для здорового старту обирайте продукти, багаті вітамінами, мінералами та антиоксидантами, які підтримують фізи...

Є секрет! Як приготувати буряк для вінегрету, щоб він став вдвічі смачнішим

п’ятниця, 22 листопад 2024, 8:09

В багатьох салатах використовують буряк. Він має приємну текстуру, досить нейтральний смак коренеплоду та добре поєднується з іншими інгредієнтами. Найчастіше згадують про «Оселедець під шубою» та «Вінегрет». Ще можна приготувати буряк з бринзою, кунжу...