Просто ідеально! Як приготувати запечену курку у вині з мандаринами - домашній рецепт

Ми підготували для вас рецепт курки, запеченої у вині з мандаринами, яку ви можете приготувати до свята. Запишіть собі рецепт, передають Патріоти України.

Ніжне куряче м'ясо з золотою хрусткою скоринкою, запечене у вині з мандаринами сподобається усім. Завдяки правильно приготованому ароматному маринаду з часником, медом та спеціями кожен шматочок тане у роті.

Запечена курка у вині з мандаринами

Порції: 4

  1. Почистіть мандарини, наріжте скибочками, декілька цілих залиште для запікання. Цедру натріть на дрібній тертці.
  2. М'ясо ретельно помийте, просушіть.
  3. Часник почистіть, перетріть з сіллю та розмарином, викладіть у миску. Далі – додайте цедру, мандарини, мед, вино, мускатний горіх, оливкову олію, куряче м'ясо. Залиште в холодильнику на 4-5 годин.
  4. Форму вистеліть пергаментом, викладіть м'ясо, гілочки розмарину, кілька зубчиків часнику, мандарини.
  5. Розігрійте духовку до температури 165 градусів, відправте запікатись протягом 45–55 хвилин.
  6. Дістаньте з духовки, викладіть на тарілку. Смачного!

Ветеринар попереджає: Один поширений продукт може скоротити життя вашої собаки

неділя, 3 серпень 2025, 19:08

Один звичайний продукт харчування може призвести до серйозних проблем зі здоров’ям у вашої собаки, передають Патріоти України. Ветеринар виявив, що один поширений корм може спричинити проблеми зі здоров’ям у вашої собаки в майбутньому. Незважаючи на те...

Цей напій не містить кофеїну, але заряджає енергією краще за каву!

неділя, 3 серпень 2025, 18:45

У світі здорового харчування з’явився новий фаворит - ройбуш. Його все частіше називають "африканським еліксиром довголіття", і не даремно. Цей ароматний, янтарний настій не лише смачний, а й напрочуд корисний. Чим ройбуш кращий за каву і чорний чай? Р...