Приготувати традиційні вареники за 20 хвилин складно, а от на ліниві більше часу не треба. Приготуйте і смакуйте, адже це так просто й легко нашвидкуруч, передають Патріоти України.
Для приготування беремо:
450 г кисломолочного сиру
2 яйця
2 ст.л. цукру
1/2 ч.л. солі
150 г борошна та 100 г для вироблення вареників
масло та варення для подачі
М’який сир, яйця, цукор і сіль добре збийте блендером, додайте борошно і замісіть ложкою тісто, воно буде досить липким, так і треба.
Присипте поверхню борошном, викладіть все тісто. Поділіть його на 4 частини, кожну присипте борошном і розкачайте в довгу ковбаску. Наріжте на невеличкі шматочки товщиною до 5 мм.
Відварюйте ліниві вареники в підсоленій киплячій воді протягом двох хвилини від того моменту, як вироби спливуть.
Готові вареники змастіть маслом та додайте варення або мед. Смачного!
Раніше вважалося, що для гарного здоров’я потрібно проходити 10 000 кроків на день. Але нові дослідження, опубліковані у журналі The Lancet Public Health, спростовують цей міф. Виявляється, достатньо всього 7000 кроків на день, щоб суттєво знизити ризи...
Використання кондиціонерів для білизни стало звичайною практикою: вони нібито пом’якшують тканину та надають свіжий аромат. Але численні дослідження показують, що такі засоби накопичуються у волокнах, псують тканину і навіть можуть шкодити здоров’ю. Як...