Приготувати традиційні вареники за 20 хвилин складно, а от на ліниві більше часу не треба. Приготуйте і смакуйте, адже це так просто й легко нашвидкуруч, передають Патріоти України.
Для приготування беремо:
450 г кисломолочного сиру
2 яйця
2 ст.л. цукру
1/2 ч.л. солі
150 г борошна та 100 г для вироблення вареників
масло та варення для подачі
М’який сир, яйця, цукор і сіль добре збийте блендером, додайте борошно і замісіть ложкою тісто, воно буде досить липким, так і треба.
Присипте поверхню борошном, викладіть все тісто. Поділіть його на 4 частини, кожну присипте борошном і розкачайте в довгу ковбаску. Наріжте на невеличкі шматочки товщиною до 5 мм.
Відварюйте ліниві вареники в підсоленій киплячій воді протягом двох хвилини від того моменту, як вироби спливуть.
Готові вареники змастіть маслом та додайте варення або мед. Смачного!
Спекотне літо приносить не тільки сонячний вітамін D, а й небажаних гостей - ос, які літають навколо будинків і садів у пошуках їжі. Хоча оси корисні для запилення і боротьби зі шкідниками, їхні часті укуси можуть доставляти дискомфорт і навіть бути не...
Домашні котлети – дуже ситна і смачна страва, яку можна готувати з будь-якого м'ясного фаршу, а також і просто з овочів, крабових котлет, а також із печінки. Щоб котлети не розпадалися, потрібно знати деякі кулінарні секрети, передають Патріоти України...