Приготувати традиційні вареники за 20 хвилин складно, а от на ліниві більше часу не треба. Приготуйте і смакуйте, адже це так просто й легко нашвидкуруч, передають Патріоти України.
Для приготування беремо:
450 г кисломолочного сиру
2 яйця
2 ст.л. цукру
1/2 ч.л. солі
150 г борошна та 100 г для вироблення вареників
масло та варення для подачі
М’який сир, яйця, цукор і сіль добре збийте блендером, додайте борошно і замісіть ложкою тісто, воно буде досить липким, так і треба.
Присипте поверхню борошном, викладіть все тісто. Поділіть його на 4 частини, кожну присипте борошном і розкачайте в довгу ковбаску. Наріжте на невеличкі шматочки товщиною до 5 мм.
Відварюйте ліниві вареники в підсоленій киплячій воді протягом двох хвилини від того моменту, як вироби спливуть.
Готові вареники змастіть маслом та додайте варення або мед. Смачного!
Довгий час вважалося, що щоденний душ може шкодити шкірі – змивати природні захисні олії, порушувати мікробіом і провокувати сухість, тріщини чи навіть загострення екземи й псоріазу. Проте нещодавнє дослідження британських вчених кидає виклик цим уявле...
Харчування відіграє ключову роль не лише у фізичному здоров’ї, а й у стані нашого мозку. Наукові дослідження показують, що певні продукти можуть підвищувати ризик розвитку хвороби Альцгеймера та погіршувати когнітивні функції, передають Патріоти Україн...