Курячі крила стають особливо смачними, якщо обрати для них правильний маринад. Його можна зробити з абсолютно простих інгредієнтів, і страва вийде не менш смачною ніж у відомих фастфудах чи кафе. Такий варіант є дуже бюджетним і ви точно будете впевнені у якості продукту, передають Патріоти України.
Українська дієтологиня nastyaa_stepanenko поділилась простою ідеєю приготування курячих крилець у маринаді. Опубліковано на сторінці в Instagram
Інгредієнти:
Спосіб приготування⠀
1. Часник подрібнити, змішати з трьома ложками томатної пасти.
2. Додати лимонний сік та гірчицю, за бажанням соєвий соус, спеції.
3. Кожне крило змазати маринадом, викласти у форму.4. Залишки маринаду вилити зверху.
5. Запікати в розігрітій духовці, до готовності.
Але смачні крильця виходять не лише в мариновані. Також їх можна дуже смачно приготувати у потрійному паніруванні. Ідеєю поділилась v.vanilinka на сторінці в Instagram. ⠀
Інгредієнти:
Для панірування:
Спосіб приготування:
1. Розділити крило на суглоби і взяти 2 м'ясисті частини.
2. Поділити кожну частину крила, там де менший суглоб, відрізати ножем.
3. Обережно підрізати м'якоть від кістки і опустити її до суглоба, вивернути м'ясо так, щоб щоб шкірка була всередині м'ясної кульки.
4. Посолити, поперчити та залишити на годину промаринуватися під плівкою.
5. Приготувати панірування: у миску насипати борошно, у склянці змішати яйця з мінеральною водою і сіллю. Сухий багет подрібнити в блендері до крихти середнього розміру.
6. У глибокій каструлі розігріти олію.
7. Кожне крило взяти за очищену частину кістки, вмочити у бороші, в яєчній суміші і одразу в крихті з багету.
8. Помістити в розігріту олію.
9. Смажити на середньому вогні до рум'яної скоринки і викласти на рушник.
10. Усі крильця помістити у духовку ще на 5 хвилин за температури 180 градусів.
⠀
Літо, пікніки та ароматне барбекю - те, що приносить задоволення людям, може серйозно нашкодити собакам. Одним із найбільш ризикованих продуктів, який часто потрапляє до миски чотирилапих, є звичайна ковбаса, передають Патріоти України. За словами експ...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...