Просто ідеально! Найвдаліший маринад для курячих крилець - радить експертка

Курячі крила стають особливо смачними, якщо обрати для них правильний маринад. Його можна зробити з абсолютно простих інгредієнтів, і страва вийде не менш смачною ніж у відомих фастфудах чи кафе. Такий варіант є дуже бюджетним і ви точно будете впевнені у якості продукту, передають Патріоти України.

Українська дієтологиня nastyaa_stepanenko поділилась простою ідеєю приготування курячих крилець у маринаді. Опубліковано на сторінці в Instagram

Інгредієнти:

  • крильця курячі;
  • томатна паста
  • лимонний сік;
  • гірчиця в зернах;
  • часник;
  • спеції за смаком.

Спосіб приготування⠀

1. Часник подрібнити, змішати з трьома ложками томатної пасти.

2. Додати лимонний сік та гірчицю, за бажанням соєвий соус, спеції.

3. Кожне крило змазати маринадом, викласти у форму.4. Залишки маринаду вилити зверху.

5. Запікати в розігрітій духовці, до готовності.

Але смачні крильця виходять не лише в мариновані. Також їх можна дуже смачно приготувати у потрійному паніруванні. Ідеєю поділилась v.vanilinka на сторінці в Instagram. ⠀

Інгредієнти:

  • курячі крильця – 10 шт
  • олія – 0,5-0,8л
  • сіль та перець

Для панірування:

  • яйця – 2 шт
  • мінеральна вода – 2 ст.л
  • сухий багет
  • борошно

Спосіб приготування:

1. Розділити крило на суглоби і взяти 2 м'ясисті частини.

2. Поділити кожну частину крила, там де менший суглоб, відрізати ножем.

3. Обережно підрізати м'якоть від кістки і опустити її до суглоба, вивернути м'ясо так, щоб щоб шкірка була всередині м'ясної кульки.

4. Посолити, поперчити та залишити на годину промаринуватися під плівкою.

5. Приготувати панірування: у миску насипати борошно, у склянці змішати яйця з мінеральною водою і сіллю. Сухий багет подрібнити в блендері до крихти середнього розміру.

6. У глибокій каструлі розігріти олію.

7. Кожне крило взяти за очищену частину кістки, вмочити у бороші, в яєчній суміші і одразу в крихті з багету.

8. Помістити в розігріту олію.

9. Смажити на середньому вогні до рум'яної скоринки і викласти на рушник.

10. Усі крильця помістити у духовку ще на 5 хвилин за температури 180 градусів.

Дачникам на замітку! Два прості підживлення для пишного кропу

четвер, 22 травень 2025, 16:24

Для того, щоб кріп, який знавці не рекомендують висаджувати поряд з багатьма овочами, у тому числі і помідорами, був пишним, його необхідно підгодовувати азотом, а також калієм і фосфором, передають Патріоти України. Як азотне підживлення, як пише «Моя...

Автолюбителям на замітку! Названо марки автомобілів, які не бояться іржі

четвер, 22 травень 2025, 12:35

Українці знають, що при купівлі вживаного авто не варто гнатися за дуже низькою ціною, щоб не втрапити у велику халепу. Адже корозія в автомобілі — чи не найнебезпечніша «хвороба», яка дуже швидко може розповзтись по всьому кузову та днищу, перетворивш...