Для заправки салатів нам часто доводиться купувати майонез. Але його дуже легко й просто зробити вдома за 2 хвилини. Зазвичай майонез готують на основі яєць, а у цьому рецепті важливим інгредієнтом буде молоко, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Вам треба взяти високу посудину, щоб зручно було збивати.Влийте туди молоко й олію. Починайте збивати плавно, піднімаючи ножі блендера вгору-вниз. До збитої маси додайте гірчицю, сіль, цукор та лимонний сік й продовжуйте збивати. Покладіть готовий майонез у посудину з кришкою. Зберігайте у холодильнику протягом 5 днів. Смачного!
Ізраїльські науковці з’ясували, що для появи взаємної симпатії між двома людьми достатньо всього двох хвилин, передають Патріоти України. Провівши дослідження фізіологічних реакцій учасників експрес-побачень, вони виявили, що у пар, які відчули зацікав...
Нові наукові дані підтвердили: звичка пити чай без цукру або підсолоджувачів може продовжити життя. Дослідження, опубліковане у журналі Frontiers in Nutrition, показало, що люди, які щодня випивають від трьох з половиною до чотирьох з половиною чашок н...