Просто ідеально! ТОП-5 простих способів приховати широкі стегна за допомогою одягу - модницям на замітку

Проблемна зона стегон буває не тільки у пишнотілих дівчат. Вушка або широкі стегна можуть бути навіть у тих, хто не має зайвої ваги. Коригувати цю проблему можна легко та просто за допомогою одягу, якщо знати основні правила. Стилісти поділилися лайфхаками, які дійсно працюють, передають Патріоти України.

Як приховати широкі стегна за допомогою одягу?

Відвернути увагу від стегон можна за допомогою декольте – відкрита шия, ключиці та бюст візуально скоригують фігуру. Так що зверніть увагу на кофти, светри та топи зі спущеною лінією плечей або глибоким V-подібним декольте.

Підкреслена талія також візуально коригує фігуру, і робить стегна м'якше. Віддайте перевагу спідницям або брюкам із завищеною талією, приталеним платтям або носіть пояс на талії.

Подовжена сорочка або кардиган чудово закриють широкі стегна. Важливо, що їх довжина не повинна закінчуватися на широкій частині тіла, інакше відбудеться зворотний ефект, і ви лише підкреслите недолік.

Коригувальна білизна – чудовий вихід для дівчат будь-яких пропорцій, адже у всіх нас є проблемні місця. Дівчатам з широкими стегнами потрібно звернути увагу на трусики і шортики, що стягують. А якщо недостатньо об'єму зверху, щоб носити декольте, можна придбати бюстгальтер із пуш-апом.

Відмовтеся від облягаючих штанів та джинс, адже вони лише підкреслять проблемну зону. Краще віддати перевагу прямому крою, широким трендовим джинсам або джогерам - головне правило, між тілом і тканиною має бути пару сантиметрів повітря.

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...