
Найпростіше запікати в духовці саме курячі гомілки. М'ясо в міру жирне, швидко готується і не потребує особливих маніпуляцій. Вам знадобиться всього декілька простих компонентів, щоб всередині гомілки вийшли м'якими, а зверху мали хрустку золотисту скоринку, передають Патріоти України.
Ідея приготування соковитих запечених гомілок опублікована на сторінці фудблогерки Світлани Левицької (lanas diet) в Instagram. Можна подати зі свіжим салатом та будь-якою крупою.
Інгредієнти на 1 кілограм гомілок:
Спосіб приготування:
1. Цибулю натерти, часник вичавити.
2. Додати всі інші інгредієнти і перемішати.
3. Цією сумішшю добре змастити гомілки.
4. Викласти у форму для запікання. Можна взяти сковорідку зі зйомною ручкою.
5. Запікаємо у розігрітій до 200 градусів духовці біля 30 хвилин.
6. Якщо цибуля пустила дуже багато соку – злити його за 5 хвилин до кінця і в кінці пропекти ще 5 хвилин без соку, щоб зарумʼянилась нижня частина.
Тести, що засновані на оптичних ілюзіях мають популярність, оскільки вони позиціюються як простий та захопливий спосіб дізнатися більше про справжню природу людини лише за кілька секунд. Ці завдання, засновані на складних візуальних образах, використов...
Досвідчені господині знають просте правило: перш ніж пекти, тісто треба не поспішати - дати йому «відпочити» в холодильнику. І це не просто кулінарна примха, а перевірений секрет, який впливає і на смак, і на текстуру майбутньої випічки, передають Патр...