Найпростіше запікати в духовці саме курячі гомілки. М'ясо в міру жирне, швидко готується і не потребує особливих маніпуляцій. Вам знадобиться всього декілька простих компонентів, щоб всередині гомілки вийшли м'якими, а зверху мали хрустку золотисту скоринку, передають Патріоти України.
Ідея приготування соковитих запечених гомілок опублікована на сторінці фудблогерки Світлани Левицької (lanas diet) в Instagram. Можна подати зі свіжим салатом та будь-якою крупою.
Інгредієнти на 1 кілограм гомілок:
Спосіб приготування:
1. Цибулю натерти, часник вичавити.
2. Додати всі інші інгредієнти і перемішати.
3. Цією сумішшю добре змастити гомілки.
4. Викласти у форму для запікання. Можна взяти сковорідку зі зйомною ручкою.
5. Запікаємо у розігрітій до 200 градусів духовці біля 30 хвилин.
6. Якщо цибуля пустила дуже багато соку – злити його за 5 хвилин до кінця і в кінці пропекти ще 5 хвилин без соку, щоб зарумʼянилась нижня частина.
Банка джему або варення у холодильнику - це правило чи хибна думка? Таке питання виникає у багатьох господинь, передають Патріоти України. Дієтологиня Кетлін Гарсія-Бенсон пояснила, коли варто ставити джем до холодильника, а коли достатньо зберігати йо...
Власники смартфонів часто помічають: уже через кілька місяців після покупки акумулятор працює значно гірше, ніж на початку. Експерти пояснюють - у цьому винні щоденні звички користувачів, які поступово знижують ємність батареї, передають Патріоти Украї...