Просто ідеально! З чим приготувати курячі гомілки в духовці, щоб були м'які всередині та хрусткі ззовні

Найпростіше запікати в духовці саме курячі гомілки. М'ясо в міру жирне, швидко готується і не потребує особливих маніпуляцій. Вам знадобиться всього декілька простих компонентів, щоб всередині гомілки вийшли м'якими, а зверху мали хрустку золотисту скоринку, передають Патріоти України.

Ідея приготування соковитих запечених гомілок опублікована на сторінці фудблогерки Світлани Левицької (lanas diet) в Instagram. Можна подати зі свіжим салатом та будь-якою крупою.

Інгредієнти на 1 кілограм гомілок:

  • цибуля
  • пару зубчиків часнику
  • олія – 1 ст.л.
  • соєвий соус – 2 ст.л.
  • спеції за смаком

Спосіб приготування:

1. Цибулю натерти, часник вичавити.

2. Додати всі інші інгредієнти і перемішати.

3. Цією сумішшю добре змастити гомілки.

4. Викласти у форму для запікання. Можна взяти сковорідку зі зйомною ручкою.

5. Запікаємо у розігрітій до 200 градусів духовці біля 30 хвилин.

6. Якщо цибуля пустила дуже багато соку – злити його за 5 хвилин до кінця і в кінці пропекти ще 5 хвилин без соку, щоб зарумʼянилась нижня частина.

Народні прикмети на 21 квітня. Чому українці спрадавна на Проклов день неодмінно прибрали у своїй домівці

понеділок, 21 квітень 2025, 7:05

21 квітня за новим стилем (4 травня за старим) вшановують пам'ять священномученика Януарія, мучеників Прокла, Феодора і Фавста, а також патріарха Максиміана Константинопольського. За старим юліанським календарем сьогодні вшановують апостола від сімдеся...

Варто знати! Скільки можна зберігати великодні крашанки, щоб не отруїтися

понеділок, 21 квітень 2025, 6:44

Крашанки або писанки є одним з головних атрибутів Великодня. Зазвичай, це зварені яйця, які розмальовані різними візерунками. Такі яйця за кімнатної температури рекомендують зберігати недовго., передають Патріоти України з посиланням на ТСН. У холодиль...