Просто ідеальний! Як приготувати домашній майонез "Провансаль" - покроковий рецепт

Пропонуємо вам найшвидший і смачний рецепт приготування улюбленого соусу, зазначають Патріоти України.

Домашній майонез “Провансаль” можна приготувати всього за 30 секунд, використовуючи мінімум інгредієнтів і блендер. Ароматний французький соус виходить ніжним, густим і дуже смачним. Але, найголовніше, він не принесе ніякої шкоди вашому здоров’ю, на відміну від магазинного. Вам не потрібно витрачати багато часу на його приготування. Читайте рецепт, готуйте майонез і на вашому столі буде смачний домашній соус.

Інгредієнти:

  • 1 куряче яйце
  • сік половини лимона (1,5 ст. л)
  • 300 мл. рослинної олії
  • половина чайної ложки солі
  • одна чайна ложка цукру
  • половина чайної ложки гірчиці
  • половина чайної ложки чорного меленого перцю

Покроковий процес приготування:

  1. У чаші блендера змішайте сіль, перець, цукор, гірчицю, лимонний сік і олію.
  2. Як тільки почнете збивати, одразу побачите, яка маса стає схожою на майонез
  3. Майонез стає ідеально густий і смак просто неймовірний
  4. Важливо: яйця обов’язково повинні бути свіжими. Рекомендуємо брати домашні або купувати в екологічних магазинах. Це секрет приготування смачного домашнього майонезу

Домашній майонез стане відмінною заправкою для салатів, завдяки йому ви зможете зробити будь-яку страву не тільки дуже смачною, але і корисною. Смачного!

А ви це знали? Не в холодильнику: Ось де зберігати шоколад, щоб він довго залишався смачним

вівторок, 16 грудень 2025, 19:10

Перед різдвяно-новорічними святами у наших домівках може зібратися непоганий запас шоколаду: від цукерок до інших виробів. З часом ви можете виявити, що цей шоколад став крейдяним або втратив свій насичений смак, передають Патріоти України. Часто це т...

Ви могли це не знати! Навіщо кактусу колючки та чим загрожує їх втрата

вівторок, 16 грудень 2025, 18:45

Їхня назва походить від латинського succus - “сік”, адже головний резервуар води ховається всередині м’ясистого стебла. В пустелі дощі випадають рідко, а пекуче сонце миттєво випаровує вологу. Щоб зберегти дорогоцінну воду, кактуси покриваються товстою...