Просто ідеальний! Як приготувати домашній майонез "Провансаль" - покроковий рецепт

Пропонуємо вам найшвидший і смачний рецепт приготування улюбленого соусу, зазначають Патріоти України.

Домашній майонез “Провансаль” можна приготувати всього за 30 секунд, використовуючи мінімум інгредієнтів і блендер. Ароматний французький соус виходить ніжним, густим і дуже смачним. Але, найголовніше, він не принесе ніякої шкоди вашому здоров’ю, на відміну від магазинного. Вам не потрібно витрачати багато часу на його приготування. Читайте рецепт, готуйте майонез і на вашому столі буде смачний домашній соус.

Інгредієнти:

  • 1 куряче яйце
  • сік половини лимона (1,5 ст. л)
  • 300 мл. рослинної олії
  • половина чайної ложки солі
  • одна чайна ложка цукру
  • половина чайної ложки гірчиці
  • половина чайної ложки чорного меленого перцю

Покроковий процес приготування:

  1. У чаші блендера змішайте сіль, перець, цукор, гірчицю, лимонний сік і олію.
  2. Як тільки почнете збивати, одразу побачите, яка маса стає схожою на майонез
  3. Майонез стає ідеально густий і смак просто неймовірний
  4. Важливо: яйця обов’язково повинні бути свіжими. Рекомендуємо брати домашні або купувати в екологічних магазинах. Це секрет приготування смачного домашнього майонезу

Домашній майонез стане відмінною заправкою для салатів, завдяки йому ви зможете зробити будь-яку страву не тільки дуже смачною, але і корисною. Смачного!

Врожаю не буде! Названо сорти картоплі, які не рекомендують садити українцям

субота, 22 лютий 2025, 19:06

Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...

Не робіть помилок! Коли лаврове листя може зіпсувати страву

субота, 22 лютий 2025, 17:28

Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...