Просто ідеальний! Як приготувати домашній майонез "Провансаль" - покроковий рецепт

Пропонуємо вам найшвидший і смачний рецепт приготування улюбленого соусу, зазначають Патріоти України.

Домашній майонез “Провансаль” можна приготувати всього за 30 секунд, використовуючи мінімум інгредієнтів і блендер. Ароматний французький соус виходить ніжним, густим і дуже смачним. Але, найголовніше, він не принесе ніякої шкоди вашому здоров’ю, на відміну від магазинного. Вам не потрібно витрачати багато часу на його приготування. Читайте рецепт, готуйте майонез і на вашому столі буде смачний домашній соус.

Інгредієнти:

  • 1 куряче яйце
  • сік половини лимона (1,5 ст. л)
  • 300 мл. рослинної олії
  • половина чайної ложки солі
  • одна чайна ложка цукру
  • половина чайної ложки гірчиці
  • половина чайної ложки чорного меленого перцю

Покроковий процес приготування:

  1. У чаші блендера змішайте сіль, перець, цукор, гірчицю, лимонний сік і олію.
  2. Як тільки почнете збивати, одразу побачите, яка маса стає схожою на майонез
  3. Майонез стає ідеально густий і смак просто неймовірний
  4. Важливо: яйця обов’язково повинні бути свіжими. Рекомендуємо брати домашні або купувати в екологічних магазинах. Це секрет приготування смачного домашнього майонезу

Домашній майонез стане відмінною заправкою для салатів, завдяки йому ви зможете зробити будь-яку страву не тільки дуже смачною, але і корисною. Смачного!

Хіти тижня. Не проростатиме, не стане м'якою і в'ялою: Найкращий спосіб зберігання картоплі у квартирі, щоб "другий хліб" довго не псувався

понеділок, 17 січень 2022, 21:00

Існує відмінний спосіб зберігати картоплю в квартирі, щоб овоч довго не псувався. Це дозволить зробити запаси коренеплодів на довгий час, зазначають Патріоти України. Зберігати картоплю в домашніх умовах слід у темному прохолодному місці. Це може бути ...

Не робіть так! Цю грубу помилку при варінні яєць допускають майже всі

понеділок, 17 січень 2022, 17:29

Здавалося, що може бути простіше варених яєць? Але і тут є свої тонкощі і нюанси, не враховуючи які можна зіпсувати навіть таку нехитру страву. Як не можна варити яйця, а як робити це правильно - читайте нижче в нашому матеріалі Styler. Про це пише Mam...