
Такий салат буде доречний як у свята, так і у будні. Він корисний, смачний та досить бюджетний, що для багатьох людей також важливо. Подавайте естетично та створюйте в будинку особливу атмосферу. Позитивні емоції потрібні всім і завжди, передають Патріоти України.
Кулінарка Елла Іванова поділилася з читачами «ФАКТІВ» чудовим рецептом. — У цьому салаті лише три інгредієнти і, звичайно, заправка, — каже Елла Іванова. — Готується він просто. А результат напевно перевершить ваші очікування.
2 яблука
2−3 червоні цибулини
Улюблена зелень
Яблучний оцет
Сіль
Для заправки
Олія
Бальзамік
Мед
Цибулю нарізати кільцями, а яблуко — соломкою. Залити підсоленою крижаною водою, до якої додати яблучний оцет або сік лимона. Через 15 хвилин злити воду та в суміш яблука й цибулі додати олію та бальзамік. Можна додати мед. Також доповнити салат кінзою або будь-якою іншою своєю улюбленою зеленню. І смачного вам і вашим рідним та близьким!
Православне свято 15 грудня за новим календарем (28 грудня за старим) - день пам'яті святителя Стефана, сповідника і архієпископа Сурозького, і Собор кримських святих. У народі - Стефанів день. За юліанським календарем - день пам'яті святого Авакума, о...
Ранкова кава - звичний ритуал для мільйонів людей. Однак фахівці з харчування наголошують: деякі продукти в тандемі з кавою можуть спричинити дискомфорт з боку шлунка або перешкодити засвоєнню важливих нутрієнтів, передають Патріоти України. Ось що не ...