Просто не купуйте цього ніколи! Аніта Луценко назвала одне з головних правил схуднення

Українська фітнес-тренерка Аніта Луценко назвала одне з головних правил, якого потрібно дотримуватися, щоб схуднути. Воно працює під час закупів у продуктовому магазині, тому потребує особливої уваги, коли ви проходите поруч з відділами солодощів, передають Патріоти України.

Цей правило полягає в тому, щоб не купувати ті продукти, які вдома не захочеться з'їсти. Тренерка також розкрила цікавий метод, як можна обдурити свій мозок, якщо домовитися з ним неможливо. Про цей нюанс вона розповіла у відео, яке опублікувала в YouTube.

Як зазначає Аніта Луценко, це правило є важливішим за усі, що стосуються схуднення та підтримки себе в здоровій формі.

"Не купуйте додому те, чого не хочете вдома з'їсти. Мені здається, це, можливо, навіть і основний пункт, який стоїть над усіма. Ваше схуднення починається не вдома, коли ви себе не можете вже вмовити – ви дивитесь на цю цукерку, чи халву, зефір, що завгодно, і вона дивиться на вас. У цій битві ви ніколи не переможете, тому просто не купуйте", – зауважила фітнес-тренерка

Вона розповіла про лайфхак, який допоможе уникнути зайвих емоційних покупок шкідливої їжі. Потрібно спробувати обдурити свій мозок. "Збираєтеся в магазині взяти? От просто відмовте себе всіма способами. Скажіть, що зараз підете в інший ряд, а потім повернетеся туди й обов'язково купите. І так [рухайтесь] ближче до каси. Якщо у вас вдома щось не лежить, то шанси значно підвищуються, що ви візьмете щось, що є нормальне в холодильнику, а не якісь солодкі перекуси. Тому це дуже-дуже важливо", – пояснила Луценко.

Тренерка додала, що у випадку, коли вдома є діти, які полюбляють солодке і не дуже корисне, важливо навчитися стримувати себе, щоб не перекусити шкідливою їжею. Найкраще це вдається, якщо ці продукти заховати від себе подалі.

"А якщо ви скажете, що у мене там у дітей щось лежить, то ховайте від очей. Тобто щоб ці вазочки із цукерками, якимись солодощами не стояли на очах. Тому що коли наш зір потрапляє на якусь їжу, ми її одразу хочемо з'їсти. Це нормально, це так влаштований організм. Тому просто заховайте за межі свого зору", – додала Аніта Луценко.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...