Просто не стриматися! Ліниві голубці з пекінської капусти в томатному соусі - рецепт ситної страви на обід чи вечерю

Голубці можна готувати з різних видів капусти, загортаючи в них будь-яке м'ясо з рисом, пшоном або булгуром. Приготувати ситний та смачний обід простіше простого, якщо ви знаєте рецепт лінивих голубців. На підготовку інгредієнтів у вас піде не більше 10 хвилин, а поки страва готуватиметься, ви встигнете приготувати щось ще, передають Патріоти України.

Ліниві голубці з пекінської капусти

Інгредієнти:

  • пекінська капуста невеликого розміру;
  • фарш – 800 г;
  • булгур – 100 г;
  • цибуля - 100 г;
  • морква – 100 г;
  • томатна паста – 50 г;
  • сушений часник - пів чайної ложки;
  • сіль та спеції - за смаком.

Пекінську капусту потрібно розібрати на листя, відрізавши тверду частину кожного листка. Заливаємо капустяне листя окропом і залишаємо у воді на 3 хв.

Фарш для лінивих голубців краще брати яловичий. До нього додайте варений булгур, натерту на дрібній тертці цибулю, сіль та спеції. Ретельно перемішайте інгредієнти.

Моркву очистіть і дрібно наріжте. Тушкуйте її на маленькому вогні в олії до появи рум'яної скоринки. Додайте томатну пасту і налийте 300 мл окропу. Додайте сіль та спеції за смаком.

Візьміть капустяне листя і сформуйте з нього голубці, кладучи усередину кожного листа м'ясний фарш. Чим меншого розміру вийдуть голубчики, тим швидше вони будуть готові.

Покладіть голубці в сковороду, де тушкують моркву з томатом, накрийте кришкою і готуйте на повільному вогні близько 20 хв.

Томатний соус практично повністю має покривати голубці. Подавайте голубці гарячими, доповнивши страву сметаною. Смачного!

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...