Просто оберіть мотузку! Цей тест за картинкою швидко і просто розкриє всі ваші комплекси

Практично у всіх людей є комплекси. Хтось про них не здогадується, хтось намагається не помічати, а хтось не знає як з ними боротися. Про комплекси, які давно живуть в підсвідомості може розповісти простий тест по картинці, передають Патріоти України.

Для того, щоб його пройти - необхідно вибрати на зображенні елемент, який сподобається найбільше і прочитати його опис.

Результати будуть описані нижче.

Тест по картинці на комплекси / kolobok.ua

Тест по картинках - Вузол №1

У людини, яка вибирає цей малюнок, швидше за все - є комплекси, які стосуються зовнішності. Незважаючи на постійні спроби виглядати добре, ви все одно знаходите в собі недоліки і постійно намагаєтеся їх змінити. Самокритика і прагнення - це хороші якості, проте їх не можна застосовувати тим, хто не любить себе.

Психологічні тести по картинках - Вузол № 2

Найчастіше люди, які вибирають цей вузол - комплексують через спілкування з людьми. Їм важко заводити нові знайомства і залишатися відкритими в спілкуванні. Також навіть при наявності почуттів вони не можуть проявити їх. Не всі люди небезпечні, варто постаратися бути більш відкритим до нового спілкування.

Психологічні тести в картинках - Вузол № 3

Люди, які вибирають цю картинку - звикли порівнювати себе з іншими людьми і впадати у відчай через невідповідність. Завжди є хтось, хто краще в різних аспектах. Таким людям необхідно концентруватися на своїх достоїнствах.

Тест по картинках - Вузол № 4

Комплекс відмінника - знайомий для багатьох фокус психіки. Собі на шкоду, але до кінця і максимально добре - девіз людей з комплексом відмінника. З ним можна боротися, поступово звикаючи до недоліків людей, оточення і соціуму.

Родина буде у захваті! Рублені котлети з курячого мʼяса та цибулі

вівторок, 19 березень 2024, 11:15

Рецепт рублених котлет, які на смак не поступаються котлетам з фаршу, а готуються дуже швидко, передають Патріоти України. Пропонуємо рецепт смачних рублених курячих котлет. Для таких котлет не потрібна м'ясорубка, готуються вони дуже швидко і завжди в...

Винна гаряча чи холодна вода? Чому з'являється лупа і що з цим робити

вівторок, 19 березень 2024, 10:59

Лупа - одне з найпоширеніших захворювань шкіри голови. За оцінками, вона може вражати щонайменше 50% населення. Лупа частіше зустрічається у чоловіків, ніж у жінок, швидше за все через різний гормональний баланс, передають Патріоти України. Основним си...