Просто оберіть панкейк! Тест у картинці визначить вашу головну помилку у коханні

У коханні нормально робити помилки. Звісно, не варто вічно наступати на одні й ті самі граблі, тому так важливо аналізувати всі свої стосунки і шукати того, хто зробить твоє життя тільки кращим, передають Патріоти України.

Щоб трохи полегшити розкопки істини, пропонуємо довіритися психологічному тесту, який визначить ваш головну помилку у стосунках. Подивіться на картинку і оберіть панкейки, які вам найбільше сподобалися.

  1. Зайва прямолінійність. Вам здається, що найкраще рішення - бути з партнером максимально чесним, але іноді ви втрачаєте межу між правдою і брутальністю, ранячи його і руйнуючи ваші стосунки.
  2. Вас занадто багато. Якщо ви закохані, то хочете бути з партнером 24/7. Спочатку це нормально, але у кожного має залишатися час і місце для себе.
  3. У вас занадто високі очікування від партнера. Ваші запити може втілити тільки принц із казки. Звісно, не варто погоджуватися на те, що вам зовсім не близько, але й шукати ідеала в наш час уже не здається гарною ідеєю.
  4. Ви надто інфантильні. Так, кохання - це про порив, пристрасть і обмін енергією, але водночас це і про довіру, сталість і рутину. Без темряви немає і світла, тож задумайтеся, чи хочете ви стосунків насправді.
  5. Ви підлаштовуєтесь під партнера. Не потрібно стирати всю свою ідентичність, щоб злитися з партнером. Адже не так важливо, хто ви з ним. Важливо, що ви залишаєтеся собою і без нього.
  6. Вам цікавий тільки цукерково-букетний період. Вам ще багато чого належить дізнатися про стосунки. Поки що вам подобається лише красива обгортка, але ось до суворої реальності і притирання двох не найпростіших характерів ви поки що не готові

Дуже смачно! Ледачі хачапурі з лаваша всього за 15 хвилин

четвер, 9 травень 2024, 11:07

Ліниві хачапурі з лавашу з начинкою з кислого сиру і твердого сиру – страва дуже оригінальна, яку можна як подати на сніданок, так і як закуску до келиха червоного вина. Готуються дуже легко, швидко (всього за 15 хвилин), а виходять надзвичайно смачним...

Секрет досвідчених господинь! Як приготувати смачні і пишні сирники, які не вбирають олію

четвер, 9 травень 2024, 10:15

Головний секрет смачних сирників – мінімум борошна і більше сиру. Так сирники не вбиратимуть багато олії під час смаження, не пригорятимуть, виходять пишними і збережуть виражений смак. Кухар розкрив ще кілька секретів смачних сирників: замість цілого ...