У коханні нормально робити помилки. Звісно, не варто вічно наступати на одні й ті самі граблі, тому так важливо аналізувати всі свої стосунки і шукати того, хто зробить твоє життя тільки кращим.
Щоб трохи полегшити розкопки істини, пропонуємо довіритися психологічному тесту, який визначить ваш головну помилку у стосунках. Подивіться на картинку і оберіть панкейки, які вам найбільше сподобалися.
- Зайва прямолінійність. Вам здається, що найкраще рішення - бути з партнером максимально чесним, але іноді ви втрачаєте межу між правдою і брутальністю, ранячи його і руйнуючи ваші стосунки.
- Вас занадто багато. Якщо ви закохані, то хочете бути з партнером 24/7. Спочатку це нормально, але у кожного має залишатися час і місце для себе.
- У вас занадто високі очікування від партнера. Ваші запити може втілити тільки принц із казки. Звісно, не варто погоджуватися на те, що вам зовсім не близько, але й шукати ідеала в наш час уже не здається гарною ідеєю.
- Ви надто інфантильні. Так, кохання - це про порив, пристрасть і обмін енергією, але водночас це і про довіру, сталість і рутину. Без темряви немає і світла, тож задумайтеся, чи хочете ви стосунків насправді.
- Ви підлаштовуєтесь під партнера. Не потрібно стирати всю свою ідентичність, щоб злитися з партнером. Адже не так важливо, хто ви з ним. Важливо, що ви залишаєтеся собою і без нього.
- Вам цікавий тільки цукерково-букетний період. Вам ще багато чого належить дізнатися про стосунки. Поки що вам подобається лише красива обгортка, але ось до суворої реальності і притирання двох не найпростіших характерів ви поки що не готові
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...