Просто посадіть поряд цю рослину - і урожай петрушки збільшиться у декілька разів

Без петрушки важко собі уявити город, адже її використовують не лише для приготування сезонних страв, а й для консервації. Щоб вона добре росла, їй потрібні гарні сусіди на грядці. Якщо правильно підібрати компаньйонів, можна буде зібрати винятковий урожай петрушки, якому заздритимуть усі сусіди. передають Патріоти України.

Коли сіяти петрушку

Петрушка не боїться холоду і саме тому її висівають у ґрунт вже ранньою весною. Березень та квітень – оптимальний час для посіву ароматної прянощі.

Перед посівом рекомендується розпушити ґрунт і змішати його з компостом.

Петрушка добре росте у слабокислому або нейтральному ґрунті (рН 5,5-6,8).

Виберіть сонячне місце для грядок. Бажано сіяти петрушку там, де раніше росли овочі (наприклад, огірки). При посіві насіння в ґрунт залишайте відстань між грядками (близько 10-20 см). Глибина посіву має бути 2-4 см.

Після посіву полийте петрушку. В очікуванні сходів систематично видаляйте бур’яни, що ростуть навколо. Якщо цього не зробити, то хорошого врожаю ви не отримаєте.

Що вирощувати поруч із петрушкою

Поруч із петрушкою варто посадити редис. Це допоможе зробити ґрунт більш пухким. Коли врожай редиски буде зібрано, петрушка почне зростати швидкими темпами. Щобільше, ця спеція любить присутність поряд інших овочів. Поруч із петрушкою варто вирощувати помідори, часник, цибулю, квасолю та огірки.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...