Скумбрія - це смачна та ароматна риба. Готувати її нескладно, але у неї є одна серйозна вада - дуже неприємний запах в процесі приготування, передають Патріоти України.
Особливо складно готувати скумбрію у літній період, коли у квартирі задушливо і відсутня можливість якісного провітрювання. Тому багатьом буде цікаво дізнатися, що цього недоліку можна запросто позбутися.
Якщо ви хочете побалувати сім’ю чудовою стравою, але не хочете неприємного запаху на своїй кухні, вам варто звернути увагу на один інгредієнт. І цей продукт – звичайна сіль. Саме вона допоможе у цій ситуації.
Просто за потребою розморозьте скумбрію, вимийте та обсушіть. Після цього обробіть рибу – просто натріть її сіллю і вже за годину можете розпочинати приготування страви. Звичайно, додатково рибу після цього солити не потрібно.
Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...
Хочете трохи розважитися і одночасно дізнатися щось про себе? Цей психологічний тест у TikTok допоможе зрозуміти, яке враження ви справляєте на інших. Усього потрібно обрати один символ, який найбільше привертає вашу увагу, передають Патріоти України. ...