Скумбрія - це смачна та ароматна риба. Готувати її нескладно, але у неї є одна серйозна вада - дуже неприємний запах в процесі приготування, передають Патріоти України.
Особливо складно готувати скумбрію у літній період, коли у квартирі задушливо і відсутня можливість якісного провітрювання. Тому багатьом буде цікаво дізнатися, що цього недоліку можна запросто позбутися.
Якщо ви хочете побалувати сім’ю чудовою стравою, але не хочете неприємного запаху на своїй кухні, вам варто звернути увагу на один інгредієнт. І цей продукт – звичайна сіль. Саме вона допоможе у цій ситуації.
Просто за потребою розморозьте скумбрію, вимийте та обсушіть. Після цього обробіть рибу – просто натріть її сіллю і вже за годину можете розпочинати приготування страви. Звичайно, додатково рибу після цього солити не потрібно.
Банани досить важко зберігати свіжими. Невдовзі ви можете помітити, що вони стають коричневими та розм’якшуються, а це означає, що їх можна використовувати лише для чогось на кшталт домашнього бананового хліба, передають Патріоти України. Але, як вияви...
Зі зниженням температури на вулиці ми все частіше замислюємося над тим, як зменшити рахунки за опалення. Перший крок - вимикати радіатори на ніч. І хоча загалом рекомендується нижча температура в спальні, охолодження всієї квартири не обов’язково корис...