Скумбрія - це смачна та ароматна риба. Готувати її нескладно, але у неї є одна серйозна вада - дуже неприємний запах в процесі приготування, передають Патріоти України.
Особливо складно готувати скумбрію у літній період, коли у квартирі задушливо і відсутня можливість якісного провітрювання. Тому багатьом буде цікаво дізнатися, що цього недоліку можна запросто позбутися.
Якщо ви хочете побалувати сім’ю чудовою стравою, але не хочете неприємного запаху на своїй кухні, вам варто звернути увагу на один інгредієнт. І цей продукт – звичайна сіль. Саме вона допоможе у цій ситуації.
Просто за потребою розморозьте скумбрію, вимийте та обсушіть. Після цього обробіть рибу – просто натріть її сіллю і вже за годину можете розпочинати приготування страви. Звичайно, додатково рибу після цього солити не потрібно.
Рівень цукру в крові може сильно коливатися. Проте існує певна поживна речовина, яка здатна стабілізувати ці коливання. Це, можливо, вас здивує, але йдеться про клітковину. Саме вона відіграє ключову роль у регулюванні рівня глюкози в крові, передають ...
Кажуть, що "подібне притягує подібне". Ми всі випромінюємо певну енергію, яка впливає на те, яких людей зустрічаємо на своєму шляху. Оптимісти знаходять собі таких же світлих друзів, а люди з негативним світоглядом часто притягують токсичне оточення, п...