Просто та смачно! Ви здивуєтесь, але ці завитки стануть найсмачнішими булочками у вашому житті, зазначають Патріоти України.
Змішуємо борошно, масло і домашній сир. Додаємо гашену соду і все змішуємо до однорідності.
Формуємо із тіста корж та присипаємо його цукром. Розрізаємо на шматки – як на картинці зверху. Загортаємо кожен у рулетик і викладаємо на деко (попередньо змащене олією та присипане борошном).
Випікаємо 15 хвилин при температурі 180 градусів. Декоруємо завитки корицею/ цукровою пудрою/ топленим шоколадом.
Зазвичай буває, що нижня частина випічки підгоряє, а верх не прогрівається належним чином, залишаючись блідим і негарним, що знижує апетитний вигляд страви, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Фахівці поділилися двома простими, але ефективн...
Харчова сода, знайома кожному на кухні, виявляється не лише незамінним помічником у випічці та побуті. Цей простий і доступний засіб може стати справжнім порятунком для ваших огірків на грядці, допомагаючи отримати рясний і здоровий урожай, передають П...