
Легкий десерт із сиру, який просто тане в роті! Без муки, без масла, з мінімальною кількістю цукру. Готуйте на сніданок до чаю, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Діаметр форми 21 см
Сир — 600 г
Йогурт густий або сметана — 250 г + 70 г (щоб змастити зверху)
Яйця — 4 шт.
Цукор — 90 г (виходить не дуже солодко)
Ванільний цукор — 20 г
Крохмаль — 30 г
Малина — 250-300 г
Сіль — щіпка
Приготування:
1. Сир, йогурт і жовтки перебити блендером до однорідності.
2. Білки збити міксером з цукром, ванільним цукром і дрібкою солі до стійких піків. Залежно від потужності міксера доведеться збивати хвилин 10-12. Якщо любите солодке, то кількість цукру можна збільшити.
3. Ввести невеликими порціями збиті білки до сирної маси. Перемішати акуратними рухами зверху вниз, намагаючись максимально зберегти легкість маси.
4. Дно і боки форми вистелити пергаментом, перекласти сирну масу у форму. Випікати в заздалегідь прогрітій до 160 градусів духовці 45-50 хвилин. При випіканні запіканка підніметься і можуть з'явитися тріщини. При охолодженні вона знову опуститися і тріщинки стануть менш помітними.
Інтернет повний дивовижних домашніх засобів. Один із них - бананова шкірка, яка може допомогти позбутися головного болю та напруги всього за 15 хвилин, передають Патріоти України. Банани багаті на калій, магній, вітамін B6 та антиоксиданти. Шкірка, хоч...
Деяким людям щастить у коханні, а іншим важко в особистому житті. Причина часто не в удачі, а в нас самих: ми несвідомо саботуємо стосунки або обираємо неправильних партнерів. Цей психологічний тест допоможе зрозуміти ваші схильності, передають Патріот...