
Легкий десерт із сиру, який просто тане в роті! Без муки, без масла, з мінімальною кількістю цукру. Готуйте на сніданок до чаю, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Діаметр форми 21 см
Сир — 600 г
Йогурт густий або сметана — 250 г + 70 г (щоб змастити зверху)
Яйця — 4 шт.
Цукор — 90 г (виходить не дуже солодко)
Ванільний цукор — 20 г
Крохмаль — 30 г
Малина — 250-300 г
Сіль — щіпка
Приготування:
1. Сир, йогурт і жовтки перебити блендером до однорідності.
2. Білки збити міксером з цукром, ванільним цукром і дрібкою солі до стійких піків. Залежно від потужності міксера доведеться збивати хвилин 10-12. Якщо любите солодке, то кількість цукру можна збільшити.
3. Ввести невеликими порціями збиті білки до сирної маси. Перемішати акуратними рухами зверху вниз, намагаючись максимально зберегти легкість маси.
4. Дно і боки форми вистелити пергаментом, перекласти сирну масу у форму. Випікати в заздалегідь прогрітій до 160 градусів духовці 45-50 хвилин. При випіканні запіканка підніметься і можуть з'явитися тріщини. При охолодженні вона знову опуститися і тріщинки стануть менш помітними.
Прання постільної білизни і рушників є невід’ємною частиною підтримки чистоти та гігієни у домі. Важливо не лише регулярно проводити цей процес, але й правильно обирати температуру прання, адже саме вона впливає на якість очищення, знищення бактерій, п...
Куряча грудка - популярний вибір для здорових та швидких страв. Але часто після приготування вона виходить сухою, жорсткою та несмачною. Проте один простий трюк може змінити все - і ваша курятина буквально танутиме в роті, Патріоти України. Навіть при...