Просто візьміть фарш та склянку кисломолочного сиру - рецепт смачних швидких котлет у духовці

Котлети завдяку додавання кисломолочного сиру в фарш виходять ніжними та соковитими. Але водночас сир в готових котлетах на смак не відчувається. Ще й до того такі котлети добре тримають форму та не розвалюються, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Фарш – 500 г,
  • Яйце – 2 шт.,
  • Кисломолочний сир – 200 г,
  • Сухарі панірувальні – 50 г,
  • Вода – 50 мл,
  • Цибуля – 2 шт.,
  • Часник – 2 зуб.,
  • Сіль – 1 ч. л,
  • Чорний перець – на (свій) смак.

Приготування котлет:

  • Беремо сир та добре його розмішуємо, щоб не було грудочок, до однорідної маси.
  • До фаршу додаємо перетертий сир, два яйця, чайну ложку солі, перець. Все добре перемішуємо.
  • Розрізану цибулю та зубчики часнику перемелюємо у блендері.Додаємо до фаршу з інгредієнтами.
  • Сухарі перемішуємо з водою.
  • До суміші з фаршем додаємо перемелену цибулю з часником та розчинені у воді сухарі. Все остаточно перемішуємо.
  • Змащуємо деко олією, формуємо руками котлети та викладаємо на нього
  • Випікаємо в духовці 30 35 хвилин за температури 180 градусів.
Джерело: ТСН.ua

Японський секрет ідеального рису: Як приготувати, щоб він не злипався

понеділок, 8 грудень 2025, 8:15

Хочете, щоб ваш рис був пухкий, пружний і не лип до каструлі? У японців є свій простий ритуал, який гарантує результат ресторанної якості. Головне - правильне промивання та замочування, передають Патріоти України.

Водіям на замітку! Як не помилитися при виборі шин на зиму

понеділок, 8 грудень 2025, 7:44

Температура знизилася до показників, коли саме час перевзути свій транспорт, помінявши літню резину на зимову. Вибираючи нові шини, слід почати з визначення потрібного вам розміру. Тільки потім можна переглядати окремі моделі - не кожна модель доступна...