
Котлети завдяку додавання кисломолочного сиру в фарш виходять ніжними та соковитими. Але водночас сир в готових котлетах на смак не відчувається. Ще й до того такі котлети добре тримають форму та не розвалюються, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
- Фарш – 500 г,
- Яйце – 2 шт.,
- Кисломолочний сир – 200 г,
- Сухарі панірувальні – 50 г,
- Вода – 50 мл,
- Цибуля – 2 шт.,
- Часник – 2 зуб.,
- Сіль – 1 ч. л,
- Чорний перець – на (свій) смак.
Приготування котлет:
- Беремо сир та добре його розмішуємо, щоб не було грудочок, до однорідної маси.
- До фаршу додаємо перетертий сир, два яйця, чайну ложку солі, перець. Все добре перемішуємо.
- Розрізану цибулю та зубчики часнику перемелюємо у блендері.Додаємо до фаршу з інгредієнтами.
- Сухарі перемішуємо з водою.
- До суміші з фаршем додаємо перемелену цибулю з часником та розчинені у воді сухарі. Все остаточно перемішуємо.
- Змащуємо деко олією, формуємо руками котлети та викладаємо на нього
- Випікаємо в духовці 30 35 хвилин за температури 180 градусів.
Хочете, щоб ваш рис був пухкий, пружний і не лип до каструлі? У японців є свій простий ритуал, який гарантує результат ресторанної якості. Головне - правильне промивання та замочування, передають Патріоти України.
Температура знизилася до показників, коли саме час перевзути свій транспорт, помінявши літню резину на зимову. Вибираючи нові шини, слід почати з визначення потрібного вам розміру. Тільки потім можна переглядати окремі моделі - не кожна модель доступна...