Просто візьміть фарш та склянку кисломолочного сиру - рецепт смачних швидких котлет у духовці

Котлети завдяку додавання кисломолочного сиру в фарш виходять ніжними та соковитими. Але водночас сир в готових котлетах на смак не відчувається. Ще й до того такі котлети добре тримають форму та не розвалюються, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Фарш – 500 г,
  • Яйце – 2 шт.,
  • Кисломолочний сир – 200 г,
  • Сухарі панірувальні – 50 г,
  • Вода – 50 мл,
  • Цибуля – 2 шт.,
  • Часник – 2 зуб.,
  • Сіль – 1 ч. л,
  • Чорний перець – на (свій) смак.

Приготування котлет:

  • Беремо сир та добре його розмішуємо, щоб не було грудочок, до однорідної маси.
  • До фаршу додаємо перетертий сир, два яйця, чайну ложку солі, перець. Все добре перемішуємо.
  • Розрізану цибулю та зубчики часнику перемелюємо у блендері.Додаємо до фаршу з інгредієнтами.
  • Сухарі перемішуємо з водою.
  • До суміші з фаршем додаємо перемелену цибулю з часником та розчинені у воді сухарі. Все остаточно перемішуємо.
  • Змащуємо деко олією, формуємо руками котлети та викладаємо на нього
  • Випікаємо в духовці 30 35 хвилин за температури 180 градусів.
Джерело: ТСН.ua

От у чому секрет! Як зберегти соковитість грудки в процесі смаження

субота, 20 квітень 2024, 9:13

Багато хто знає про те, що куряче філе є дуже складним м’ясом для смаження, оскільки в процесі термічної обробки втрачає соковитість. Тому грудка часто виходить сухою. Однак при правильному методі смаження цього можна уникнути. Які секрети у цьому допо...

Секрет досвідчених господинь! Де найкраще зберігати хліб, щоб він був свіжим до трьох тижнів

субота, 20 квітень 2024, 8:56

Щоб зберегти свіжість хліба надовго та захистити його від сторонніх запахів, можна скористатися підручними засобами, передають Патріоти України. Не завжди вдається з'їсти весь хліб одразу. Тому кмітливі господині вдаються до деяких хитрощів щодо його ...