Просто забудьте! Чому варто назавжди відмовитись від пакетованого чаю - наслідки його вживання можуть жахнути

За словами онкологів, у складі пакетованого чаю перетерта крихта, у якій немає жодних корисних речовин. Якщо фільтр-пакет ще й не в окремій упаковці, такий чай, ймовірно, ввібрав усі відходи виробництва, як сорбент, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Це найнижчого сорту чай. Також такий чай зазвичай має багато домішок, в тому числі хімічних, які забезпечують сильне та швидке фарбування навіть у холодній воді.

Цей напій може бути шкідливий для людей з хронічними захворюваннями. Чай у пакетиках чи штучно ароматизований, шкідливий для людей з онкологією, атопічним дерматитом, псоріазом, бронхіальною астмою та алергічним ринітом. Річ у тім, що штучні ароматизатори можуть агресивно вплинути на імунну та лімфатичну системи, що може призвести до ускладнень.

Додайте всього одну спецію! Як правильно пити воду, щоб схуднути

неділя, 8 вересень 2024, 8:11

Дієтологи кажуть, щоб досягти бажаного результату, потрібно всього лише додавати у воду одну ложку певної спеції. За тиждень вам вдасться скинути до 3 кг, передають Патріоти України. Йдеться про таку популярну й відому приправу, як кориця. Як встановил...

Вчені відкрили таємницю: Скільки людині потрібно часу, щоб закохатися

неділя, 8 вересень 2024, 7:52

Закоханість - найпрекрасніше почуття у світі. Водночас це дуже складне явище, яке потребує багатьох факторів. Буває так, що закоханість спалахує в одну мить, а буває й так, що це довгий шлях назустріч іншій людині, передають Патріоти України. Скільки ж...