Салат олів’є - традиційна страва на столах. Попри існування сотні інших рецептів крутих святкових салатів, ми все одно любимо поласувати саме олів’є, передають Патріоти України.
Зазвичай олів’є готують зі стандартного набору інгредієнтів. Багато хто не може навіть не уявити цей салат без традиційної вареної ковбаси. Однак, можна спробувати приготувати салат і без цього інгредієнта. Разом з Рixelinform розповімо, чим можна замінити варену ковбасу у страві. Так ваша страва стане ще кориснішою.
М’ясо — найпопулярніший "замінник" ковбасним виробам у страві. Для додавання інгредієнта в олів'є м’ясо слід відварити, подрібнити та перемішати з іншими інгредієнтами. Смак салату стане набагато багатшим та яскравішим. А з копченим м’ясом смак олів’є вийде ще незвичнішим.
Якщо вам у магазині потрапить цей соєвий сир тофу, то спробуйте – і не пошкодуєте. Його універсальний смак поєднується з будь-якими харчовими продуктами. Саме з цієї причини тофу в салаті відмінно смакуватиме.
Любителі грибів можуть сміливо використовувати для приготування олів’є. У такому разі ковбаса буде явно зайвою.
Досвідчені квітникарі розкрили рецепт потужного засобу, який поверне до життя квітки, що погано ростуть в осінньо-зимовий період. Підживлення простимулює цвітіння і зробить рослини зеленішими та здоровішими, передають Патріоти України. Поповнити брак п...
Безумовно, всім подобається, коли млинці виходять з дірочками. Така страва має дуже апетитний зовнішній вигляд, передають Патріоти України. Однак домогтися подібної ніздрюватості досить складно. Потрібно враховувати одразу декілька нюансів приготування...