Просто замініть ковбасу на інші продукти: Як "освіжити" смак "Олів’є"

Салат олів’є - традиційна страва на столах. Попри існування сотні інших рецептів крутих святкових салатів, ми все одно любимо поласувати саме олів’є, передають Патріоти України.

Зазвичай олів’є готують зі стандартного набору інгредієнтів. Багато хто не може навіть не уявити цей салат без традиційної вареної ковбаси. Однак, можна спробувати приготувати салат і без цього інгредієнта. Разом з Рixelinform розповімо, чим можна замінити варену ковбасу у страві. Так ваша страва стане ще кориснішою.

Чим замінити варену ковбасу в олів’є

М’ясо — найпопулярніший "замінник" ковбасним виробам у страві. Для додавання інгредієнта в олів'є м’ясо слід відварити, подрібнити та перемішати з іншими інгредієнтами. Смак салату стане набагато багатшим та яскравішим. А з копченим м’ясом смак олів’є вийде ще незвичнішим.

Якщо вам у магазині потрапить цей соєвий сир тофу, то спробуйте – і не пошкодуєте. Його універсальний смак поєднується з будь-якими харчовими продуктами. Саме з цієї причини тофу в салаті відмінно смакуватиме.

Любителі грибів можуть сміливо використовувати для приготування олів’є. У такому разі ковбаса буде явно зайвою.

Оси будуть летіти геть, якщо відчують запах однієї "ненависної "рослини

п’ятниця, 27 червень 2025, 18:53

Спекотне літо приносить не тільки сонячний вітамін D, а й небажаних гостей - ос, які літають навколо будинків і садів у пошуках їжі. Хоча оси корисні для запилення і боротьби зі шкідниками, їхні часті укуси можуть доставляти дискомфорт і навіть бути не...

А ви це знали? Що не потрібно додавати у фарш для котлет, щоб не зіпсувати їх

п’ятниця, 27 червень 2025, 18:30

Домашні котлети – дуже ситна і смачна страва, яку можна готувати з будь-якого м'ясного фаршу, а також і просто з овочів, крабових котлет, а також із печінки. Щоб котлети не розпадалися, потрібно знати деякі кулінарні секрети, передають Патріоти України...