Картопляний суп із рибними консервами - це ситна та смачна страва, яка ідеально підходить для сімейного обіду або вечері, передають Патріоти України.
Рибні консерви додають супу ніжного смаку і роблять його більш поживним, а картопля забезпечує ситність. Ця страва стане чудовим вибором для будь-якого сезону, повідомляє Vаgabolua.
Інгредієнти:
Приготування:
Крок 1. Очистіть і наріжте картоплю кубиками. Помістіть її в каструлю, залийте водою і поставте варитися.
Крок 2. Дрібно наріжте цибулю та моркву. Обсмажте їх на пательні з рослинною олією до м'якості.
Крок 3. Коли картопля буде майже готова, додайте в каструлю обсмажені овочі, лавровий лист, сіль і перець за смаком.
Крок 4. Відкрийте банку з рибними консервами, злийте рідину та додайте рибу в суп. Також можна додати зелений горошок для додаткової текстури.
Крок 5. Варіть суп ще 5-7 хвилин, щоб усі інгредієнти просочилися ароматами один одного.
Крок 6. Перед подачею посипте суп свіжою зеленню.
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...
Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...