Картопляний суп із рибними консервами - це ситна та смачна страва, яка ідеально підходить для сімейного обіду або вечері, передають Патріоти України.
Рибні консерви додають супу ніжного смаку і роблять його більш поживним, а картопля забезпечує ситність. Ця страва стане чудовим вибором для будь-якого сезону, повідомляє Vаgabolua.
Інгредієнти:
Приготування:
Крок 1. Очистіть і наріжте картоплю кубиками. Помістіть її в каструлю, залийте водою і поставте варитися.
Крок 2. Дрібно наріжте цибулю та моркву. Обсмажте їх на пательні з рослинною олією до м'якості.
Крок 3. Коли картопля буде майже готова, додайте в каструлю обсмажені овочі, лавровий лист, сіль і перець за смаком.
Крок 4. Відкрийте банку з рибними консервами, злийте рідину та додайте рибу в суп. Також можна додати зелений горошок для додаткової текстури.
Крок 5. Варіть суп ще 5-7 хвилин, щоб усі інгредієнти просочилися ароматами один одного.
Крок 6. Перед подачею посипте суп свіжою зеленню.
Дослідники з Чиказького університету виявили, що природний каротиноїд зеаксантин, відомий своєю користю для зору, має ще одну унікальну властивість - він посилює здатність імунних клітин атакувати ракові пухлини, передають Патріоти України. Вчені з’ясу...
На кухні ми звикли дотримуватися простого правила: перед готуванням усе потрібно ретельно промити. Але є продукти, для яких це не лише зайве, а й шкідливе. Вода може зіпсувати їхній смак, структуру або навіть рознести мікроби по всій кухні, передають П...