Простий кулінарний трюк: Як приготувати рибні котлети особливо соковитими

Дуже часто котлети з риби виходять пересушеними, а то й взагалі мають легку гірчинку. Та, якщо знати деякі нюанси, цих недоліків можна уникнути. Як це зробити, розповіли на Pixelinform, передають Патріоти України.

Пропорції

На 800 грамів філе риби беремо половину склянки вівсяних пластівців, середню цибулину та одне яйце. Не забудьте борошно — додавати його слід дозовано, щоб не зробити котлети жорсткими. Кількох столових ложок цілком вистачить.

Спосіб подрібнення

Бажано використовувати блендер. Він не лише значно полегшить процедуру, а й допоможе страві набути чудової текстури. Можна також скористатись м’ясорубкою.

Дайте фаршу відпочити

Фарш, який ви замішали, потрібно вкрити плівкою. Його слід на одну годину залишити в холодильнику. Після цього можна додати нарізану зелень та спеції. Вимішавши фарш ще раз, можна формувати котлети.

Смажити страву слід на попередньо розігрітій сковороді та на середньому вогні. Викладаємо котлети та смажимо їх до золотистої скоринки з одного боку. Як тільки перевертаємо — на кілька хвилин накриваємо сковороду кришкою і вже так доводимо до готовності.

А ви це знали? Чому собаки виляють хвостом

п’ятниця, 13 червень 2025, 16:39

Багато хто вважає, що виляння хвостом у собаки завжди є ознакою радості. Проте ветеринарний експерт, доктор Джуліан Нортон, відомий як «Йоркширський ветеринар», розкриває справжні причини цієї поведінки, наголошуючи, що собачий хвіст є складним інструм...

Водіям на замітку! Що в авто треба перевірити на час спеки

п’ятниця, 13 червень 2025, 13:05

На початку літнього сезону автомобіль потребує спеціальної перевірки — спека, пил, довгі поїздки і раптові зливи можуть вивести з ладу навіть справне авто, якщо не підготувати його вчасно. Ось чеклист, що саме треба перевірити в авто перед літом:. Зам...