Простий кулінарний трюк: Як приготувати рибні котлети особливо соковитими

Дуже часто котлети з риби виходять пересушеними, а то й взагалі мають легку гірчинку. Та, якщо знати деякі нюанси, цих недоліків можна уникнути. Як це зробити, розповіли на Pixelinform, передають Патріоти України.

Пропорції

На 800 грамів філе риби беремо половину склянки вівсяних пластівців, середню цибулину та одне яйце. Не забудьте борошно — додавати його слід дозовано, щоб не зробити котлети жорсткими. Кількох столових ложок цілком вистачить.

Спосіб подрібнення

Бажано використовувати блендер. Він не лише значно полегшить процедуру, а й допоможе страві набути чудової текстури. Можна також скористатись м’ясорубкою.

Дайте фаршу відпочити

Фарш, який ви замішали, потрібно вкрити плівкою. Його слід на одну годину залишити в холодильнику. Після цього можна додати нарізану зелень та спеції. Вимішавши фарш ще раз, можна формувати котлети.

Смажити страву слід на попередньо розігрітій сковороді та на середньому вогні. Викладаємо котлети та смажимо їх до золотистої скоринки з одного боку. Як тільки перевертаємо — на кілька хвилин накриваємо сковороду кришкою і вже так доводимо до готовності.

Ці знаки зодіаку доводять колег до сказу - з ними найважче працювати

п’ятниця, 5 грудень 2025, 9:15

Астрологи визначили чотири знаки зодіаку, з якими найскладніше працювати в офісі. І не тому, що вони погані - просто їхня природа, амбіції та емоції роблять спільну роботу справжнім викликом, передають Патріоти України. Овни працюють на максимальній шв...

Паштет на свята без метушні: Заморозьте його зараз і подайте, наче щойно з духовки!

п’ятниця, 5 грудень 2025, 8:14

Паштет - класика святкового столу, незалежно від того, чи готуєте ви його самі, чи купуєте готовий. Але інколи ми робимо більше, ніж здатні з’їсти. Добра новина: паштет чудово переносить заморожування - головне знати кілька правил, передають Патріоти У...