Простий кулінарний трюк: Як приготувати рибні котлети особливо соковитими

Дуже часто котлети з риби виходять пересушеними, а то й взагалі мають легку гірчинку. Та, якщо знати деякі нюанси, цих недоліків можна уникнути. Як це зробити, розповіли на Pixelinform, передають Патріоти України.

Пропорції

На 800 грамів філе риби беремо половину склянки вівсяних пластівців, середню цибулину та одне яйце. Не забудьте борошно — додавати його слід дозовано, щоб не зробити котлети жорсткими. Кількох столових ложок цілком вистачить.

Спосіб подрібнення

Бажано використовувати блендер. Він не лише значно полегшить процедуру, а й допоможе страві набути чудової текстури. Можна також скористатись м’ясорубкою.

Дайте фаршу відпочити

Фарш, який ви замішали, потрібно вкрити плівкою. Його слід на одну годину залишити в холодильнику. Після цього можна додати нарізану зелень та спеції. Вимішавши фарш ще раз, можна формувати котлети.

Смажити страву слід на попередньо розігрітій сковороді та на середньому вогні. Викладаємо котлети та смажимо їх до золотистої скоринки з одного боку. Як тільки перевертаємо — на кілька хвилин накриваємо сковороду кришкою і вже так доводимо до готовності.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...