Простий кулінарний трюк: Як приготувати рибні котлети особливо соковитими

Дуже часто котлети з риби виходять пересушеними, а то й взагалі мають легку гірчинку. Та, якщо знати деякі нюанси, цих недоліків можна уникнути. Як це зробити, розповіли на Pixelinform, передають Патріоти України.

Пропорції

На 800 грамів філе риби беремо половину склянки вівсяних пластівців, середню цибулину та одне яйце. Не забудьте борошно — додавати його слід дозовано, щоб не зробити котлети жорсткими. Кількох столових ложок цілком вистачить.

Спосіб подрібнення

Бажано використовувати блендер. Він не лише значно полегшить процедуру, а й допоможе страві набути чудової текстури. Можна також скористатись м’ясорубкою.

Дайте фаршу відпочити

Фарш, який ви замішали, потрібно вкрити плівкою. Його слід на одну годину залишити в холодильнику. Після цього можна додати нарізану зелень та спеції. Вимішавши фарш ще раз, можна формувати котлети.

Смажити страву слід на попередньо розігрітій сковороді та на середньому вогні. Викладаємо котлети та смажимо їх до золотистої скоринки з одного боку. Як тільки перевертаємо — на кілька хвилин накриваємо сковороду кришкою і вже так доводимо до готовності.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...