Маринована капуста провансаль являє собою соковитий і пікантний
овочевий салат. Салати з капусти це відмінне доповнення до м'ясних страв
і гарнірів, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
1 кілограм капусти
300 грамів солодкого перцю
200 грамів моркви
3 зубчики часнику
100 мілілітрів рослинної олії
20 мілілітрів оцту 9%
50 грамів цукру
20 грамів солі
100 мілілітрів води
Приготування:
У
капусти видаляємо качан, а потім натираємо на тертці. Але ви можете
нашаткувати звичним для вас способом. Кладемо в глибокий посуд, додаємо
цукор і сіль, злегка перетираємо руками.
Очищаємо моркву і натираємо на тертці, додаємо до капусти.
Тонкою
соломкою нарізаємо очищений болгарський перець і додаємо до решти
овочів. У загальну масу натираємо часник на дрібній тертці.
Вливаємо
до овочів рослинну олію і оцет, перемішуємо. Додаємо теплу воду, знову
перемішуємо, накриваємо тарілкою і Придавлюємо вантажем. Залишаємо на 3
години при кімнатній температурі, а потім перекладаємо в банку і ставимо
в холодильник. така капуста зберігається не більше 10 днів.
Психологічний тест із зображенням може розповісти про ваш емоційний стан і навіть рівень щастя. Подивіться уважно на картинку нижче й скажіть, що ви помітили першим - голову жінки чи жінку, яка плаче під деревом? Ваш вибір покаже, як саме ви дивитесь н...
Православне свято 1 листопада за новим церковним календарем (14 листопада за старим) - день пам'яті святих Косми і Даміана Асійських, які знали медицину, володіли даром чудотворення і могли вилікувати від найважчої хвороби. За старим стилем - день пам'...