Маринована капуста провансаль являє собою соковитий і пікантний
овочевий салат. Салати з капусти це відмінне доповнення до м'ясних страв
і гарнірів, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
1 кілограм капусти
300 грамів солодкого перцю
200 грамів моркви
3 зубчики часнику
100 мілілітрів рослинної олії
20 мілілітрів оцту 9%
50 грамів цукру
20 грамів солі
100 мілілітрів води
Приготування:
У
капусти видаляємо качан, а потім натираємо на тертці. Але ви можете
нашаткувати звичним для вас способом. Кладемо в глибокий посуд, додаємо
цукор і сіль, злегка перетираємо руками.
Очищаємо моркву і натираємо на тертці, додаємо до капусти.
Тонкою
соломкою нарізаємо очищений болгарський перець і додаємо до решти
овочів. У загальну масу натираємо часник на дрібній тертці.
Вливаємо
до овочів рослинну олію і оцет, перемішуємо. Додаємо теплу воду, знову
перемішуємо, накриваємо тарілкою і Придавлюємо вантажем. Залишаємо на 3
години при кімнатній температурі, а потім перекладаємо в банку і ставимо
в холодильник. така капуста зберігається не більше 10 днів.
Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...
Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...