Маринована капуста провансаль являє собою соковитий і пікантний
овочевий салат. Салати з капусти це відмінне доповнення до м'ясних страв
і гарнірів, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
1 кілограм капусти
300 грамів солодкого перцю
200 грамів моркви
3 зубчики часнику
100 мілілітрів рослинної олії
20 мілілітрів оцту 9%
50 грамів цукру
20 грамів солі
100 мілілітрів води
Приготування:
У
капусти видаляємо качан, а потім натираємо на тертці. Але ви можете
нашаткувати звичним для вас способом. Кладемо в глибокий посуд, додаємо
цукор і сіль, злегка перетираємо руками.
Очищаємо моркву і натираємо на тертці, додаємо до капусти.
Тонкою
соломкою нарізаємо очищений болгарський перець і додаємо до решти
овочів. У загальну масу натираємо часник на дрібній тертці.
Вливаємо
до овочів рослинну олію і оцет, перемішуємо. Додаємо теплу воду, знову
перемішуємо, накриваємо тарілкою і Придавлюємо вантажем. Залишаємо на 3
години при кімнатній температурі, а потім перекладаємо в банку і ставимо
в холодильник. така капуста зберігається не більше 10 днів.
Тест на характер допоможе дізнатися вам сильну сторону вашої особистості за якісь кілька секунд. Тест-візуалізація працює на системі підсвідомості. Все, що від вас вимагається, сказати, яку тварину ви побачили першою на зображенні, передають Патріоти У...
Великдень - це головне християнське свято. Одним із його головних атрибутів є фарбовані яйця. Вони символізують настання весни та зародження нового життя. Розфарбовувати яйця на Паску в різні кольори - давня традиція, передають Патріоти України. Що для...