Простий рецепт при не простій покупці: Як перевірити стан вживаної автівки листком звичайного паперу

Автомобілістам до покупки вживаної машини потрібно підходити дуже серйозно. Все тому, що ви не знаєте, що траплялося з автомобілем раніше. Тому перекуп розповів, як перевірити стан авто за допомогою аркуша паперу, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Автовзгляд".

Так, зазвичай за діагностику автомобіля доводиться платити чималі кошти. Тому перекупи вигадали спосіб, аби перевірити автомобіль самостійно.

Зокрема, кузов можна оглянути очима та проміряти недорогим приладом, а от як бути з внутрішніми вузлами та агрегатами.

Також навіть при тест-драйву несправна коробка передач та двигун можуть поводитися абсолютно нормально.

Як перевірити автомобіль за допомогою чистого аркуша паперу

Зазначається, що папір потрібно піднести до вихлопної труби безпосередньо до отвору глушника, після чого стежити за поведінкою листа. Якщо двигун не проблемний, то папір буде рівномірно відгинатися. Однак, якщо лист коливається в різні боки тоді ДВЗ працює нерівномірно.

Окрім того, якщо ж на листочку опинилися краплі бензину, то це говорить про проблеми із запалюванням. Вкрай неприємним моментом є краплі тосолу чи мастила на листі. Перше може говорити про пошкодження прокладки ГБЦ або головки блоку циліндрів.

Якщо на папері з'явилися краплі мастила, то мотор може потребувати заміни клапанів.

Найсмачніші курячі крильця з золотою скоринкою

вівторок, 23 квітень 2024, 15:07

Крильця - бюджетний продукт, з якого можна приготувати багато страв. Але найсмачнішими вони є в запеченому вигляді. Тут, звичайно, багато що залежить від маринаду і від температури запікання, передають Патріоти України. Для приготування цієї смакоти ...

Ви будете здивовані! Що бачать коти й собаки, коли дивляться телевізор

вівторок, 23 квітень 2024, 14:56

Власники домашніх тварин, напевно, неодноразово помічали, як коти й собаки дивляться телевізор. От так от, як люди - сідають біля нього і дивляться. Дехто вважає, що тварини бачать у телевізорі те саме, що й люди. А дехто замислюється, що ж насправді м...