Простий тест для визначення емоційного стану. Точність 98%!

Перед тим, як розглядати картинку, закрий очі. Зроби три глибоких вдихи і зосередься на внутрішньому стані. Ти можеш відчувати себе трохи роздратованим, нудьгуючим, скривдженим, передають Патріоти України.

Якщо це так, то не намагайся насильно це змінити! Просто подивися на свій стан ніби зі сторони. Якщо ти відчуваєш тільки позитивні емоції, то ми тобі дуже раді.

Після цього можеш розкрити очі, швидко пробігтися ними по картинці. Не замислюйся занадто сильно над тим, який котик тобі сподобався більше. Вибери його підсвідомо, ніби на автоматі. Природно, вони тут всі милі та позитивні, але потрібно буде вибрати одного.

Перший кіт

Найсильнішою рисою вашої особистості є вміння дружити. Ви дійсно щирий та відданий друг, якого знайти в сучасному світі дуже важко. Однак у вас можуть виникати труднощі лише тоді, коли ви залежите від думки іншої людини. Не намагайтеся сподобатися комусь, а думайте про себе.

Другий кіт

Це відповідальні та самодостатні люди, які чіткі та стійкі, вони обожнюють справедливість та відповідальність й рідко підпускають до себе людей, які нестабільні та байдужі до інших. Хоча ви стресостійкі, однак деякі слова вас можуть образити.

Третій кіт

Цей котик приваблює тих, хто любить привертати до себе увагу. Вас обожнює оточення, а ще ви дійсно вмієте насолоджуватися життям. Правда, інколи слід бути більш серйозними та не втрачати голову.

Четвертий кіт

Хоча ці люди і люблять інколи нашкодити, у них дійсно добре серце. Ці особистості інколи можуть проявляти зарозумілість, адже знають собі ціну. Але близькі люди знають, що ви добрі і завжди прийдете на допомогу. Правда, інколи ви буваєте занадто різкими.

П’ята киця

Ти відрізняєшся багатим внутрішнім світом, що робить з тебе досить хорошого співрозмовника. Попри це, тривале перебування з людьми може тебе втомлювати. Тобі інколи слід побути наодинці, щоб знову набратися енергії.

Шостий кіт

Ці люди дуже кмітливі й з легкістю знаходять вихід з різних ситуацій. Це природжені підприємці, адже саме вони складають довгі, але дієві схеми для майбутніх цілей. Але у цьому поспіху не забувайте й про себе і власні потреби.

Сьомий кіт

Це люди, які просто не можуть змиритися з тупістю, вони інтелектуали та завжди розвиваються. Їм цікаво проводити час з людьми, з якими можна спілкуватися на високі теми, а до інших ви проявляєте нотки снобізму з людьми. Просто будьте добрішими.

Восьмий котик

Цього кота обирають люди, які люблять теплоту та затишок, тому оточують себе лише хорошими людьми. А ще вони й самі часто проявляють турботу до інших. Однак іноді вам не вистачає ініціативності.

Ну як, у тебе все співпало? Мій котик зміг показати мені ті речі, на які я раніше не хотіла звертати увагу. Позапланова оцінка характеру пройшла успішно, і, здається, пора мені з собою серйозно поговорити </div>
			<div class=

Родина буде у захваті! Рублені котлети з курячого мʼяса та цибулі

вівторок, 19 березень 2024, 11:15

Рецепт рублених котлет, які на смак не поступаються котлетам з фаршу, а готуються дуже швидко, передають Патріоти України. Пропонуємо рецепт смачних рублених курячих котлет. Для таких котлет не потрібна м'ясорубка, готуються вони дуже швидко і завжди в...

Винна гаряча чи холодна вода? Чому з'являється лупа і що з цим робити

вівторок, 19 березень 2024, 10:59

Лупа - одне з найпоширеніших захворювань шкіри голови. За оцінками, вона може вражати щонайменше 50% населення. Лупа частіше зустрічається у чоловіків, ніж у жінок, швидше за все через різний гормональний баланс, передають Патріоти України. Основним си...