Сало - один з улюблених продуктів для багатьох, і в розумних кількостях воно приносить користь. Тільки от буває дуже прикро, коли, принісши додому куплене сало, ми намагаємося відкусити шматочок - і натикаємося на жорстку грубу шкірку, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Усе задоволення одразу пропадає. До того ж цією шкіркою легко пошкодити зуби та ясна. Щоб цього не сталося, треба її пом'якшити.
Налийте в глибоку сковорідку трохи води й поставте її на вогонь. Покладіть прямо у воду шматок сала шкіркою вниз. Води має бути зовсім трохи — стільки, щоб вона закривала тільки шкірку. Тепер проваріть це сало на невеликому вогні приблизно п'ять хвилин.
Залишилося тільки почекати, коли шматок охолоне. Можна починати його солити. А якщо сало вже солоне — спробуйте відрізати від нього шматочок після цієї процедури: шкірка має розм'якшитися. Така "лазня" діє на нього дуже ефективно: всі грубі волокна розм'якшують, і тепер жувати буде набагато легше.
Гаряча чашка чаю може не лише створити відчуття спокою, а й реально знизити рівень тривожності завдяки активним сполукам у його складі. Хоча люди використовують чай для заспокоєння століттями, наука лише зараз підтверджує його вплив на психічне здоров’...
Приготування домашньої випічки – це справжнє мистецтво, яке вимагає уваги до деталей та дотримання певних правил. Однак, навіть досвідчені господині іноді стикаються з проблемою, коли булочки чи пироги виходять сухими та крихкими, передають Патріоти Ук...