Сало - один з улюблених продуктів для багатьох, і в розумних кількостях воно приносить користь. Тільки от буває дуже прикро, коли, принісши додому куплене сало, ми намагаємося відкусити шматочок - і натикаємося на жорстку грубу шкірку, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Усе задоволення одразу пропадає. До того ж цією шкіркою легко пошкодити зуби та ясна. Щоб цього не сталося, треба її пом'якшити.
Налийте в глибоку сковорідку трохи води й поставте її на вогонь. Покладіть прямо у воду шматок сала шкіркою вниз. Води має бути зовсім трохи — стільки, щоб вона закривала тільки шкірку. Тепер проваріть це сало на невеликому вогні приблизно п'ять хвилин.
Залишилося тільки почекати, коли шматок охолоне. Можна починати його солити. А якщо сало вже солоне — спробуйте відрізати від нього шматочок після цієї процедури: шкірка має розм'якшитися. Така "лазня" діє на нього дуже ефективно: всі грубі волокна розм'якшують, і тепер жувати буде набагато легше.
Швидше за все, ви зауважили, що логотипи одних компаній на корпоративних сувенірах навіть після року користування виглядають, як нові. Натомість в інших принти злущуються вже через місяць-два. Причина — в технології. Який метод нанесення зображень дає ...
Вибір між кавою та чаєм зранку залежить від рівня енергії, тиску та чутливості до кофеїну. Кава діє швидше, стимулює мозок і підвищує концентрацію, тоді як чай м’якше пробуджує і не викликає різкого підйому тиску, передають Патріоти України з посилання...