Простий трюк - і буде дуже смачно! Як солити сало так, щоб шкурка вийшла м'якою


Сало - один з улюблених продуктів для багатьох, і в розумних кількостях воно приносить користь. Тільки от буває дуже прикро, коли, принісши додому куплене сало, ми намагаємося відкусити шматочок - і натикаємося на жорстку грубу шкірку, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Усе задоволення одразу пропадає. До того ж цією шкіркою легко пошкодити зуби та ясна. Щоб цього не сталося, треба її пом'якшити.

Налийте в глибоку сковорідку трохи води й поставте її на вогонь. Покладіть прямо у воду шматок сала шкіркою вниз. Води має бути зовсім трохи — стільки, щоб вона закривала тільки шкірку. Тепер проваріть це сало на невеликому вогні приблизно п'ять хвилин.

Залишилося тільки почекати, коли шматок охолоне. Можна починати його солити. А якщо сало вже солоне — спробуйте відрізати від нього шматочок після цієї процедури: шкірка має розм'якшитися. Така "лазня" діє на нього дуже ефективно: всі грубі волокна розм'якшують, і тепер жувати буде набагато легше.

Ці 7 прикмет про гроші обов'язково принесуть вам багатство! Чи знаєте ви їх?

четвер, 18 вересень 2025, 12:05

Чи знали ви, що деякі прості прикмети можуть вплинути на ваше фінансове становище? Багато хто не звертає уваги на дрібні знаки, які можуть передвіщати прибуток або навіть виграш! Ось топ-7 прикмет, які точно принесуть вам гроші - перевірте, чи вже ви ї...

Звичайний вітамін може врятувати від раку! Що показало дослідження вчених

четвер, 18 вересень 2025, 10:56

Дослідники США заявляють, що вітамін B3 (нікотинамід) може стати справжнім щитом від раку шкіри. Нове дослідження показало, що регулярний прийом цієї добавки знижує ризик розвитку хвороби та запобігає її рецидиву у пацієнтів, які вже мали один випадок ...