Сало - один з улюблених продуктів для багатьох, і в розумних кількостях воно приносить користь. Тільки от буває дуже прикро, коли, принісши додому куплене сало, ми намагаємося відкусити шматочок - і натикаємося на жорстку грубу шкірку, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Усе задоволення одразу пропадає. До того ж цією шкіркою легко пошкодити зуби та ясна. Щоб цього не сталося, треба її пом'якшити.
Налийте в глибоку сковорідку трохи води й поставте її на вогонь. Покладіть прямо у воду шматок сала шкіркою вниз. Води має бути зовсім трохи — стільки, щоб вона закривала тільки шкірку. Тепер проваріть це сало на невеликому вогні приблизно п'ять хвилин.
Залишилося тільки почекати, коли шматок охолоне. Можна починати його солити. А якщо сало вже солоне — спробуйте відрізати від нього шматочок після цієї процедури: шкірка має розм'якшитися. Така "лазня" діє на нього дуже ефективно: всі грубі волокна розм'якшують, і тепер жувати буде набагато легше.
літню спеку температура у салоні автомобіля може сягати 60–80 градусів і вище, за таких умов навіть звичайні речі стають потенційно небезпечними. Деякі предмети здатні спричинити загоряння чи пожежу. Щоб уникнути ризику, важливо знати, що категорично ...
Відпочинок за системою "все включено" не обов’язково має завершуватись тісними штанами та докорами сумління. Осмислений підхід до харчування дозволить насолодитися відпусткою без стресу та шкоди для фігури. Ось як це зробити, передають Патріоти України...