Сало - один з улюблених продуктів для багатьох, і в розумних кількостях воно приносить користь. Тільки от буває дуже прикро, коли, принісши додому куплене сало, ми намагаємося відкусити шматочок - і натикаємося на жорстку грубу шкірку, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Усе задоволення одразу пропадає. До того ж цією шкіркою легко пошкодити зуби та ясна. Щоб цього не сталося, треба її пом'якшити.
Налийте в глибоку сковорідку трохи води й поставте її на вогонь. Покладіть прямо у воду шматок сала шкіркою вниз. Води має бути зовсім трохи — стільки, щоб вона закривала тільки шкірку. Тепер проваріть це сало на невеликому вогні приблизно п'ять хвилин.
Залишилося тільки почекати, коли шматок охолоне. Можна починати його солити. А якщо сало вже солоне — спробуйте відрізати від нього шматочок після цієї процедури: шкірка має розм'якшитися. Така "лазня" діє на нього дуже ефективно: всі грубі волокна розм'якшують, і тепер жувати буде набагато легше.
Психологи Джон Готтман і Джулі Шварц Готтман — відомі дослідники стосунків — вивчили понад 40 000 пар і дійшли висновку: існує одне слово, яке значно покращує стосунки, навіть якщо вони переживають кризу, передають Патріоти України. Це слово: "дякую". ...
Для багатьох власників собак сон з улюбленцем у ліжку - звична справа і спосіб розслабитися. Інші ж переживають про гігієну та можливі проблеми поведінки. Чи є це проявом близькості або помилкою виховання? Академія собак Psia Akademia розглянула це пит...