
Банани продовжують дозрівати навіть після збору, тому стиглі плоди швидко стають м’якими та темніють. І хоча зелені або світло-жовті банани можна залишити на деякий час, стиглі варто з’їсти якомога швидше. Є простий спосіб продовжити їхню свіжість на кілька днів. передають Патріоти України.
Щоб банани не темніли та не псувалися, загорніть їх кінці у харчову плівку. Важливо робити це щільно та туго.
Цей простий трюк сповільнює виділення гази етилену, який прискорює дозрівання плодів. Завдяки цьому банани залишаються свіжими на 3–5 днів довше.
Випічка може здаватися складною: торт недопечений, чізкейк падає, а кекси виходять з грудками. Проте кілька простих прийомів допоможуть уникнути кухонних невдач і зроблять процес більш приємним та легким, передають Патріоти України. 1. Натерте масло Щ...
Тести на особистість на основі оптичних ілюзій приваблюють простотою та обіцяють розкрити риси характеру буквально за одну мить. У центрі таких тестів - зображення з кількома прихованими елементами, які мозок зчитує по-різному. Саме перший об’єкт, на я...