Приберіть подалі від роутера! Ці речі погіршують сигнал Wi-Fi та можуть зламатися

Багато хто з вас напевно знайомий з основними правилами розміщення роутера в квартирі - коробку з інтернетом потрібно залишити на піднесенні і встановити так, щоб сигналу не заважали товсті стіни та інші перешкоди. Однак це не все, передають Патріоти України.

Також існує певна техніка та предмети, які не можна залишати поруч із роутером — вони можуть погіршувати сигнал Wi-Fi і навіть зламатися. Рекомендуємо перевірити, чи немає у вас таких, а якщо є знайти для них нове місце.

Ці речі варто прибрати подалі від роутера прямо зараз

Будь-яка електроніка випромінює електромагнітні перешкоди, які можуть порушувати роботу роутера. До списку небажаних "сусідів" входять:

  • Холодильники
  • Мікрохвильові печі та радіоняні
  • Bluetooth-гаджети
  • USB-накопичувачі
  • Карти з магнітною смугою, ключі-магніти

Для наочного прикладу: компресорна установка холодильника здатна генерувати електромагнітне поле, яке досягає свого піку в момент його пуску, чим викликає перешкоди у роботі Wi-Fi мереж та впливає на роздачу інтернету. Або якщо поставити роутер ближче до комп'ютера, сподіваючись, що така швидкість буде вищою, то пристрій напевно заважатиме роботі бездротової миші та іншим Bluetooth-гаджетам.

Фахівці також рекомендують уникати розміщення вашого роутера поблизу дзеркал. Все просто — дзеркала, залежно від розташування, можуть відбивати сигнал або блокувати його. Наприклад, якщо роутер захований за дверцятами шафи-купе з дзеркалом, його сигнал буде блокуватися. І навпаки, якщо дзеркало встановлено навпроти роутера, воно відображатиме сигнал.

Якщо ваш роутер стоїть на столі у передпокої, краще приберіть з нього банківські та знижкові картки. Проблема полягає у магнітній смузі, яка може вийти з ладу від роботи мережного обладнання. Вважається, що бонусні та транспортні картки можуть перестати функціонувати вже за кілька годин перебування поряд з роутером.

І останнє, але не менш важливе застереження: уникайте розміщення Wi-Fi роутера поряд з акваріумом, особливо тих, що з морською водою. Це "сусідство" може призвести до впливу високої вологості та матеріалів акваріума на сигнал Wi-Fi, що може погіршити його якість та дальність.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...