Приберіть ці продукти і почнете худнути! Як легко перейти на здорове харчування - лайфхак, що допоможе всім

Перший етап зміни харчування і переходу на здоровий раціон - це нові харчові звички і відмова від старого набору продуктів. Нутриціолог Ольга Усенко на сторінці в Instagram розповіла, від яких продуктів варто відмовитися, щоб м'яко перейти на здоровий раціон і почати худнути, передають Патріоти України.

Прибравши з раціону ці 11 пунктів, Ви точно на 50% переможете зайву вагу

1. Картопля фрі і картопляні чіпси
2. Солодкі напої
3. Білий хліб
4. Батончики (солодкі)
5. Більшість фруктових соків
6. Випічка / печиво / торти
7. Деякі види алкоголю
8. Морозиво
9. Піца
10. Кавові напої з добавками
11. Продукти з високим вмістом доданого цукру

Ці пункти здаються дуже простими і зрозумілими, але чи всі їх виконують? Іноді не потрібен навіть план харчування, вистачає просто прибрати всі ці пункти і людина змінюється до невпізнання.)

Найгірші продукти для схуднення - це нездорова їжа з високим ступенем переробки. Ці продукти зазвичай містять доданий цукор, рафіновану пшеницю і нездорові жири. Якщо ви не впевнені, здорова або нездорова їжа, прочитайте етикетку .

Також не забувайте враховувати розміри порцій. Деякі здорові продукти, такі як горіхи, сушені фрукти і сир, висококалорійні, їх дуже легко з'їсти і це теж буде заважати процесу схуднення. Ви також можете практикувати усвідомлене харчування, при якому приділяєте увагу кожному шматочку, повільно пережовуєте їжу і стежите за своєю ситістю.

Все дуже просто! Як визначити свіжість курячих яєць

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:07

Ціна на яйця росте, а тому варто ретельно їх обирати, щоб придбати якісні та свіжі продукти, а не кота в лотку передають Патріоти України. Свіжі яйця не повинні мати блиск, виробники не змащують їх олійками. Якщо ви бачите, що яйця блищать, то це пряма...

Лише спробуйте! Чим заправити салат замість класичної олії чи майонезу

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:07

Раніше був стереотип, що всі смачні салати мають бути з майонезом. Натомість більш простий та корисний варіант з олією. Але й багато варіантів заправок, які зроблять салат ароматним, смачним. Готується швидко і продукти знайти легко, передають Патріоти...