Придбання олії Хадо 10w 40 в АТЛ: особливості

Універсальна автомобільна олія Хадо 10w40 є напівсинтетичним матеріалом, що забезпечує надійний захист моторів різних обсягів. Мастильний продукт підходить для бензинових або дизельних моторів, а також виготовляється із застосуванням спеціальних присадок активної експлуатації. Завдяки складу компонентів на поверхні ДВЗ та супутніх деталей створюється захисна плівка, яка виключає передчасне зношування та забезпечує максимальну протекцію агрегату.
Оригінальний продукт виробляється на основі базових технологій та синтезів ексклюзивних присадок. Пакети напівсинтетичних з'єднань забезпечують тривалу стабільну експлуатацію, а головне – відповідають технічним потребам сучасних транспортних засобів. Важливо відзначити, що масло Хадо 10w 40 застосовується в транспортних засобах з пробігом вище 150 000 км для виключення закоксування двигуна.
Технічні переваги моторного продукту Хадо 10-40
Підвищені показники еластичності поряд із стабільними з'єднаннями - гарантія успішного запуску навіть у мороз до -20 градусів. Напівсинтетика гарантує швидкий пуск та захищає двигун транспортного засобу від надмірного підвищення температурного режиму. До основних переваг продукції слід зарахувати такі параметри:
Експлуатація допускається у різних типах моторів та транспорту. Підходить для легкових авто, мікроавтобусів, автобусів та вантажних агрегатів. Також допускається застосування в техніці сільгосппризначення.
Застосовується в силових агрегатах з турбонаддувом та багатоклапанних компонентів. Відрізняється стійкістю до механічних та інших зовнішніх впливів та гарантує стабільність незалежно від умов.
Підвищені показники щільності та кінематичної в'язкості. Це дозволяє покращити експлуатаційний ресурс та продовжити термін служби нових моторів.
Придбання олії Хадо 10w40 онлайн: особливості
В інтернеті представлені сотні магазинів, що реалізують автозапчастини. Звернувшись до компанії АТЛ, власники транспортних засобів можуть придбати масло Хадо 10w 40 в оригінальній упаковці з маркуванням без переплат. Продукція проходить перевірку при отриманні від постачальника, що унеможливлює ризик підробки. Отримати додаткову консультацію щодо підбору можна онлайн.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...