Хочеться простих і швидких рецептів, тому ледачий пиріг з лаваша з вишнею та заварним кремом, це дуже смачне поєднання - солодкий заварний крем, кисло-солодка вишня і тонке хрустке тісто, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Для «тіста»:
Для вишневої начинки:
Для заварного крему:
Приготування
1. Вишні очистити від кісточок, додати цукор і варити протягом 15 хвилин. Крохмаль розвести в невеликій кількості води, додати до вишні та варити до густого стану.
2. Для заварного крему змішати цукор, ванільний цукор, яйце і крохмаль, додати молоко і варити до густого стану, постійно помішуючи. В кінці додати вершкове масло і перемішати.
3. Яйце змішати з ванільним цукром і молоком, дуже ретельно перемішати.
4. На лаваш викласти заварний крем і вишню, звертаємо пиріг, поверхню лаваша добре промазати яєчно-ванільною сумішшю, завдяки цьому це вже буде не просто лаваш, а смачне солодке тісто з ароматом ванілі.
5. Випікати 20 хвилин при температурі 180 градусів до появи хрусткої скоринки зверху на лаваші. Готовий пиріг посипати зверху цукровою пудрою.
Приємного апетиту!
Звичайні деруни з картоплі смачні. Але їх можна приготувати ще смачніше. Методом кулінарного експерименту було доведено, що поживніше виходить з куркою. Вам точно має сподобатись цей рецепт, передають Патріоти України. Філе курки потрібно промити, вису...
Ці котлети - цікава страва, що поєднує ознаки відразу кількох страв, передають Патріоти України. “Оболонка” є картопляною. За рахунок цього поверхня страви трохи нагадує деруни. Начинка котлет складається з грибів та сиру. У результаті виходить щось с...