Приготуйте на гарнір картопляний рулет із овочами: Кращий рецепт

Рулети - це завжди святкова їжа. Може бути представлена як окрема повноцінне страва, а може доповнювати інше, передають Патріоти України.
Наприклад, картопляний рулет з овочами. Залишилося пюре з учорашньої вечері – знайдіть йому оригінальне і смачне застосування. Ведучий програми "Ранок з Україною" Григорій Герман розповів, як приготувати цю барвисту страву лише за пів години.
Картопляний рулет за рецептом Григорія Германа

Інгредієнти

  • Картопляне пюре – 700 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Капуста – 200 г
  • Зелений горошок – 200 г
  • Сир твердий – 200 г
  • Зелень, кунжут чорний, сіль, перець і мускатний горіх

Спосіб приготування

  1. Спочатку треба очистити і подрібнити цибулю, відправити його смажитися на сковорідці. Тим часом почистити і подрібнити моркву. Коли цибуля стане прозорою, додати до неї моркву.
  2. Нашаткувати капусту і відправити готуватися до овочів, туди ж висипати горошок. Посолити, поперчити і додати дрібку мускатного горіха. Приготовлені овочі пересипати в окрему миску і дати охолонути.
  3. Відокремити жовток від білка. Влити білок у пюре і перемішати. Нарізати сир скибочками. Зелень подрібнити і змішати з готовими овочами.
  4. Щоб сформувати рулет, треба взяти харчову плівку, розкласти її на поверхні столу, викласти шар картоплі, далі рівномірно розподілити овочі, а всередину викласти сир. Загорнути рулет.
  5. Обережно підкласти під рулет пергаментний папір, а потім перенести страву на деко.
  6. Вирівняти рулет, змастити його жовтком і посипати кунжутом. Запікати в духовці за температури 200 градусів 5-7 хвилин.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...