
Оселедець — смачна риба, яка може стати закускою або апетитним доповненням до картоплі. Головна перевага запропонованого рецепта полягає в швидкості приготування, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
Якщо у вас цілі оселедці, розберіть на філе. У вас вийде 4 шт. Або придбайте відразу готове. Наріжте кубиком.
Ріпчасту цибулю наріжте півкільцями. Яблука бажано брати кисло-солодкі. Їх треба почистити та також нарізати та скропити лимонним соком.
Яблуко та оселедець з цибулею змішайте з гірчицею, сметаною та приправте чорним меленим перцем. Поставте на 10 хвилин в холодильник, щоб салат дійшов до кондиції. Смачного!
М'ясо - ситний продукт, який люблять усі і який може бути основою для приготування котлет, відбивних, шашлику, ковбаси, салатів. Але, дуже важливо знати, що не все м'ясо є максимально корисним, передають Патріоти України. Який вид м'яса рекомендується ...
Якість сну напряму залежить від того, що ми їмо ввечері. Особливо це важливо для людей старшого віку, адже нічний відпочинок впливає на роботу серця, пам’ять і загальне самопочуття. Дієтологи попереджають: певні продукти перед сном можуть не лише позба...