Оселедець — смачна риба, яка може стати закускою або апетитним доповненням до картоплі. Головна перевага запропонованого рецепта полягає в швидкості приготування, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
Якщо у вас цілі оселедці, розберіть на філе. У вас вийде 4 шт. Або придбайте відразу готове. Наріжте кубиком.
Ріпчасту цибулю наріжте півкільцями. Яблука бажано брати кисло-солодкі. Їх треба почистити та також нарізати та скропити лимонним соком.
Яблуко та оселедець з цибулею змішайте з гірчицею, сметаною та приправте чорним меленим перцем. Поставте на 10 хвилин в холодильник, щоб салат дійшов до кондиції. Смачного!
На українських луках і узліссях під палким літнім сонцем розквітає рослина, яку здавна називають "золотом природи" - звіробій. Його яскраво-жовті квіти приховують потужні природні компоненти, які століттями використовували для зцілення. Сьогодні, коли...
Літня активність павуків зростає, а разом з нею - ризик їх появи у домі. Втім, експертка з прибирання Анна Луїза поділилася у TikTok трьома простими та натуральними способами, які допоможуть позбутися непроханих восьминогих гостей, передають Патріоти У...