
На сайті українського кулінара Євгена Клопотенка опублікували докладний рецепт приготування дріжджового тіста на заварній основі, передають Патріоти України.
Інгредієнти для заварної основи:
Інгредієнти для дріжджового тіста:
Приготування
Нюанси
Пиріжки на пісному заварному тісті краще смажити в олії. Для цього у сковороду або каструлю з товстим дном потрібно налити рафіновану олію в такій кількості, щоб вона могла майже повністю покрити пиріжки. Готовність олії для смаження можна перевірити дерев'яною шпажкою.
Для цього треба занурити шпажку в розігріту олію. Якщо довкола з'явилися дрібні бульбашки – можна починати готувати. Смажити пиріжки необхідно з обох боків, до золотавої рум'яної скоринки. У разі запікання пиріжків у духовці потрібно попередньо щедро змастити їх збитим яйцем.
Начинка
Найкраще таке тісто поєднуватиметься з картопляним пюре, тушкованою капустою, лівером або паштетом. Якщо хочете приготувати солодкі пиріжки, краще обрати густе повидло, яблука або вишні із цукром.
Деякі проблеми з автомобілем діагностуються дуже легко, наприклад, перегоріла лампочка. Просто увімкніть світло, обійдіть машину і подивіться, що не працює. Однак деякі несправності можуть виявитися справжнім кошмаром для діагностики, і "паразитні" роз...
Тести, що засновані на оптичних ілюзіях мають популярність, оскільки вони позиціюються як простий та захопливий спосіб дізнатися більше про справжню природу людини лише за кілька секунд. Ці завдання, засновані на складних візуальних образах, використов...