Приготуйте салат за цим рецептом - з ним ви забудете про олів’є

Салат олів’є любить багато людей, бо він дійсно смачний та поживний. І придумали його зовсім не за радянських часів. До речі, в класичному варіанті інгредієнтів жодної вареної ковбаси не було. Тільки натуральне відварене м’ясо та навіть раки. А це вже зовсім інша смакова історія. Сьогодні пропонуємо вам приготувати салат з консервованою кукурудзою. Такий смачний, що й інші салати вже не будуть потрібні.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі:

  • копчена ковбаса — 200 г;
  • яйця — 3 шт.;
  • тертий сир — 15 г;
  • консервована кукурудза — 0,5 б.;
  • часник — 1 зубчик;
  • майонез.

Як приготувати

Копчену ковбасу наріжте кубиком. Яйця треба відварити в круту та також потім нарізати. Викладіть половину банки консервованої кукурудзи та вичавіть один зубчик часнику. Тепер заправте майонезом.

За бажанням майонез можна приготувати домашній. Також можна змішати на половину зі сметаною. В будь-якому випадку це буде оригінально та смачно. Спробуйте приготувати і ви цей простий салат. Смачного!

Народні прикмети на 21 квітня. Чому українці спрадавна на Проклов день неодмінно прибрали у своїй домівці

понеділок, 21 квітень 2025, 7:05

21 квітня за новим стилем (4 травня за старим) вшановують пам'ять священномученика Януарія, мучеників Прокла, Феодора і Фавста, а також патріарха Максиміана Константинопольського. За старим юліанським календарем сьогодні вшановують апостола від сімдеся...

Варто знати! Скільки можна зберігати великодні крашанки, щоб не отруїтися

понеділок, 21 квітень 2025, 6:44

Крашанки або писанки є одним з головних атрибутів Великодня. Зазвичай, це зварені яйця, які розмальовані різними візерунками. Такі яйця за кімнатної температури рекомендують зберігати недовго., передають Патріоти України з посиланням на ТСН. У холодиль...