Принтери - потрібна друкарська техніка для дому та офісу

Застосування принтерів дозволить перенести цифрове зображення або текст на папір. Сучасні виробники пропонують великий набір технічних можливостей і характеристик, відповідно під різні умови і завдання є можливість придбати техніку і скористатися нею. Є моделі, які ідеально підійдуть під домашнє користування, а є й підходящі для великих офісів та підприємств.

Важливий момент – це грамотність підбору, коли враховується не лише бренд та конкретна модель, а велика кількість технічних характеристик та параметрів. Кожен принтер має свої унікальні властивості, особливості та умови обслуговування. На основі цього найчастіше вдасться зробити найкращий вибір ідеальної моделі.

Типи принтерів

Виділяють три великі категорії принтерів залежно від методу друку:

  • Струменевий. Доступні пристрої в ціні можуть бути чорно-білими і кольоровими. Відмінне рішення коли потрібно мало друкувати. Якщо необхідно багато друкувати та не витрачати кошти на обслуговування, тоді потрібно встановити систему безперервної подачі чорнила;
  • Лазерний. Збільшений ресурс картриджа, просте обслуговування та заправка. Немає потреби постійно купувати новий друкований модуль, адже він багаторазового використання.

Найчастіше вибирають лазерний принтер як найкраще рішення для офісів та дому. Якість друку висока у всіх випадках.

Робочі можливості

Продуктивні пристрої друкують 30-40 сторінок за хвилину, у той час як прості домашні та офісні моделі всього 20-30 сторінок. Крім того, на кожен друкований пристрій є граничне навантаження на місяць і слід орієнтуватися на наступні цифри використання принтеру:

  • великі організації (понад 100 тисяч сторінок);
  • середні підприємства (до 100 тисяч);
  • невеликі офіси (до 50 тисяч);
  • домашні умови (до 10 тисяч).

Також потрібно враховувати специфікацію застосовуваного паперу, адже не всі принтери можуть друкувати на тому чи іншому папері.

Додаткові інтерфейси

Багато пристроїв доповнюються інтерфейсами Wi-Fi або Ethernet, що дозволить організувати комфортне користування принтером кількома користувачами. Це ідеально, коли один принтер встановлюється на весь офіс або робочий кабінет.

Крім того, є стандарт зв'язку Bluetooth, що дозволить зв'язати принтер зі смартфоном або планшетом, передаючи дані для друку на принтер саме з цих девайсів. Залишається лише ознайомитися з пропозиціями від брендів і зробити вибір на вигляд, щоб принтер став приємним доповненням для інтер'єру офісу.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...