Притягують біду! Які речі не можна зберігати вдома

За народними повір’ями, деякі речі, накопичуючи негативну енергетику, можуть погано впливати на здоров’я. Здавна вважали, що не слід тримати у домі розбите дзеркало чи посуд, порожні пляшки чи речі небіжчиків, передають Патріоти України.

Подарунки від неприємних людей чи недругів краще викинути, адже є ймовірність, що вони були подаровані з недобрими намірами. Мало хто знає, що небезпеку можуть притягнути навіть привезені з моря сувеніри з мушель. Чому краще викидати зношений одяг та яку біду віщує зламаний годинник, читайте у матеріалі.

Старий одяг

Зношені речі можуть принести проблеми зі здоров’ям. Особливо радять викидати старе взуття і домашні капці. Погана енергетика на речах накопичується роками, тому важливо регулярно оновлювати гардероб. Езотерики говорять, що краще не купувати речі на секонд-хендах, адже невідомо, хто їх носив до вас. Отже, якщо ви маєте звичку зберігати зношені речі – експерти радять від неї позбутися.

Сміття в кишенях та сумках

Народна мудрість стверджує, що у жіночих сумочках можна знайти все. Однак вміст сумок, гаманців і кишень варто регулярно переглядати, очищуючи від непотребу. Старі фіскальні чеки, папірці, білети, рекламні оголошення притягують безлад. В житті може початися плутанина і невдачі.

Розбите скло

Це один з найдавніших забобонів. Розбиті дзеркала, тріснутий посуд, надламані чашки – все це несе енергію втрат. Від таких речей радять позбавлятися якомога швидше.

Речі померлих

Звісно, речі тих, кого з нами вже немає, дуже дорогі як пам’ять. Але такий одяг чи взуття можуть накликати в оселю біду. Родина може раптово почати хворіти і проблеми зі здоров’ям ставатимуть хронічними.

Дефектні фото

Не варто одразу бігти викидати старі фотографії. Тим більше, що давні фотоапарати апріорі давали нечітке розмите зображення. Старі фотографії можна зберігати як пам’ять, але тільки в альбомі. Вішати подібні фото на стіну чи ставити у рамку не рекомендують.

Пляшки

Порожні пляшки не бажано тримати у домі. Вони можуть накликати труднощі у фінансових аспектах. Гроші будуть витрачатися, збереження зменшуватися, а нові доходи не йтимуть. Тому слід здавати пляшки на переробку.

Деякі сувеніри з моря

Багато хто буде здивований, однак мушлі, які ми часто купуємо на курортах у якості сувенірів, теж несуть негатив. За словами експертів, це пов’язано з тим, що у мушлі колись жив загиблий молюск. Від таких сувенірів варто позбавитися.

Статуетки

Здавна вважалося, що сувеніри із зображеннями голуба, ворони, лелеки чи орла можуть накликати у дім нещастя. Багато хто колекціонує статуетки слоників. Але слон із опущеним хоботом – до зневіри і депресії. Краще не збирати на полицях гіпсові фігурки левів чи собак – це до біди.

Сухі букети

У народі здавна вважали, що квіти після того, як вони зів’яли, треба викидати. Сухі букети можуть притягнути до родини хвороби. Якщо ви досі користуєтеся віниками – міняйте його частіше. На вінику накопичується негатив.

Джерело: Обозреватель

Родина оцінить! Картопляні деруни з куркою - швидка та смачна страва

понеділок, 29 квітень 2024, 8:07

Звичайні деруни з картоплі смачні. Але їх можна приготувати ще смачніше. Методом кулінарного експерименту було доведено, що поживніше виходить з куркою. Вам точно має сподобатись цей рецепт, передають Патріоти України. Філе курки потрібно промити, вису...

Це дуже смачно! Як приготувати котлети, які стануть хітом на святковому столі

понеділок, 29 квітень 2024, 7:12

Ці котлети - цікава страва, що поєднує ознаки відразу кількох страв, передають Патріоти України. “Оболонка” є картопляною. За рахунок цього поверхня страви трохи нагадує деруни. Начинка котлет складається з грибів та сиру. У результаті виходить щось с...