Притягують лихо! Ось які дерева не можна саджати біля будинку

Весна - хороший час висаджувати молоді дерева. І чимало з нас вийдуть під свої будинки, щоби зробити двір чи вулицю більш зеленими. Але, обираючи, що саджати, потрібно звернути увагу, які дерева можуть бути небезпечними з точки зору енергетики, передають Патріоти України.

Дуб

Дуб завжди вважався священним деревом, але садити його біля дому – погана ідея. Його потужна енергетика може призвести до смерті голови родини. До того ж він може бути надто потужним сусідом для фізично слабких та хворих людей. Та навіть зі здорових може висмоктати чимало сил.

Береза

Береза вважається потужним деревом-оберегом, але тільки якщо вона росте за огорожею. В такому разі біля неї можна поставити лаву і це буде хороше місце для спілкування і при цьому сильний заслін від негативу. У кроні берези можуть оселятись духи, але не завжди прихильні до людей, тому нехай її гілки будуть на певній дистанції від оселі.

Верба

Це дерево не дозволяється саджати на честь народження дитини, адже воно сильно пов’язане зі смертю. Навіть вважається, що той, хто посадить вербу, помре того ж року. Тому вербам не місце просто біля людських осель.

Волоський горіх

Горіхове дерево – чудовий вибір для дачної ділянки, його плоди корисні, а листя насичує повітря йодом. Але біля дому йому не місце. Втім, тут пояснення просте – розгалужена коренева система дерева може пошкодити фундамент будинку.

Сосна

Не радять садити біля дому сосни теж із цілком практичних міркувань. Пишна крона дерева дає багато тіні, а хвоя не перетворюється на поживний перегній. Іншим рослинам поруч з такою красунею може бути непросто процвітати. Хоча, якщо вас це не лякає, то загалом енергетика сосни вважається позитивною.

Декоративна туя

Туя вважається рослиною, що відганяє від дому женихів. Тому, якщо в домі є незаміжні дівчата, краще утриматись від посадки цього дерева. До того ж чимало культур вважають його символом скорботи та печалі. Ось чому так багато туй ростуть на цвинтарях.

А ви це знали? Як назвати подружку гарним українським словом

четвер, 25 квітень 2024, 11:22

Це слово походить з латинської мови, зокрема, від лексеми "колегіум", що означає "товариство, спільна служба, співробітництво", передають Патріоти України. Українська мова має надзвичайно багато цікавих слів, просто про них мало хто знає. Щоб збагатити...

Це здивує! Тест у картинці визначить, ким ви були в минулому житті

четвер, 25 квітень 2024, 11:12

У багатьох релігіях існують переконання, що людина приходить в цей світ знову і знову у новому тілі. Якщо ви вірите що життя дається не один раз, пропонуємо пройти цей тест, передають Патріоти України. Виберіть картинку, не замислюючись та не витрачаюч...