Притягують нещастя та бідність! Названо речі, які варто прибрати з будинку

Від деяких речей краще відмовитися, якщо ви не хочете притягнути в своє життя бідність і нещастя. Що не можна робити вдома, щоб бути багатим і щасливим - читайте в матеріалі ТСН.ua,, передають Патріоти України.

Наші предки здавна вірили, що існують дії, які здатні залучити до вашого життя багатство, щастя, сімейне благополуччя. Також є такі речі, від яких варто відмовитися, щоб не притягувати в будинок бідність.

Що не можна робити вдома, якщо ви хочете бути щасливими і багатими

Отже, від яких речей краще позбутися:

  • Розбите скло — тріснуте вікно, улюблена ваза чи дзеркало краще замінити або викинути, адже вони символізують дірку в захисті будинку від нещасть.
  • Будь-які старі речі — до цього переліку можна віднести не лише старі журнали чи газети, але також ношений одяг, речі з дірками. Якщо у вас не може піднятися рука викинути улюблену кофтинку, яка ще виглядає гарно, але стала на вас завеликою чи замаленькою, краще віддайте її на благодійність.
  • Так звані "мертві" речі — особливо засушені квіти. Хоча такі композиції часто можна побачити в багатьох будинках, вони приносять до оселі некротичну енернетику в'янення. До цього переліку варто включити також опудала тварин, пір'я птахів, роги звірів. Хоча тут є певні вийнятки. Наприклад, якщо ви зберігаєте гербарій доньки, яка подарувала його вам, коли була маленькою, або декорували будинок пір'ям, яке не було взяти з убитого птаха — тоді такі речі не несуть негативної енергетики. Якщо ви привезли з відпустки черепашки, варто гарно за ними доглядати. Зів'ялі ж квіти краще відразу викидати.
  • Дрібне сміття в гаманці чи в кишенях — різноманітні фантики, старі квитки тощо краще відразу викидати, адже вони притягують негативну енергетику, яку ви заносите до свого дому.
  • Годинник, який стоїть — це дуже поганий знак. Таку річ потрібно або віднести на ремонт, або просто викинути.

Секрет досвідчених господинь! Як запекти філе, щоб було соковитим та ніжним

четвер, 2 травень 2024, 7:09

Куряче філе досить пісне, а після приготування може бути сухим та давким. Але якщо його приготувати за цим рецептом та запекти саме у фользі, то ви отримаєте ніжне, м’яке, соковите та ароматне м’ясо, передають Патріоти України. Для приготування візьміт...

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...