Призведе до бідності: Де в будинку за повір'ями наших предків не можна зберігати гроші


Багато хто мріє розбагатіти. Хтось для цього багато працює, хтось сподівається на талан. Однак також варто прислухатися до народної мудрості. Адже ще наші предки знали, де не можна зберігати гроші, щоб вони велися в домі.

Наші предки вірили, щоб не вигнати з дому гроші і не запросити на їхнє місце злидні, не варто зберігати у певних місцях не лише крупні купюри, але й навіть дрібні монети. Що це за місця:

  • скляні банки — така звичка є дуже шкідливою для сімейного бюджету, а все тому, що в таких ємностях купюри лежать зім'ятими і без ладу, а гроші люблять порядок. Якщо зберігати їх хаотично, це накопичує негативну енергетику. А ще скло не дає доступу повітря до банкнот, що призводить до перекриття грошового потоку і застою фінансів.
  • біля дверей — наші предки наполягали, що зберігати кошти біля вхідних дверей є поганою ідеєю. За такого зберігання фінанси будуть постійно витікати з дому та залучати до життя членів сім'ї негатив. Грошам не "подобаються" прохідні місця, де вони лежать на видноті.
  • поруч з ліжком чи під матрацом — таке зберігання спричиняє безгрошів'я, адже тоді банкноти "відпочивають", а не "працюють" на благо господарів. Краще ховати заощадження подалі від спальні, щоб не "приспати" грошовий потік.
  • у книжці — це не найкраще сховище для фінансів, але, якщо вам дуже хочеться сховати банкноти там, то варто звернути увагу на обраний фоліант. Якщо це драматичний твір, зберігання може призвести до драматичних фінансових втрат. Краще ховати гроші у книжці з позитивним сюжетом, особливо, якщо вона про королів, багатство чи успіх.
  • в тісноті — не тримайте купюри скрученими у трубочку чи стягнутими гумкою, адже фінанси люблять простір.
  • поруч з вікнами — постійник протяг буде "видувати" з дому позитивну енергетику, пов'язану з грошима, тому у вашої сім'ї можуть з'явитися проблеми з фінансами.
  • у пластикових ємностях — пластик вважається матеріалом для бідних, а тому він приваблює у будинок безгрошів'я та злидні, якщо тримати у ємності з нього свої гроші. Якщо ви хочете, щоб матеріальний потік не перекривався, варто тримати купюри у дорогій скарбничці.
  • під скатертиною на столі — згідно з народною мудрістю, стіл є поганим місцем для зберігання грошей, наші предки навіть намагалися просто не класти банкноти на стільницю, щоб не прикликати неприємності.

Вся правда про банани: Ось кому їх не можна їсти

неділя, 19 травень 2024, 17:50

Цей екзотичний фрукт, давно перестав бути чимось незвичайним. Сьогодні він доступний в нас і іноді коштує дешевше, ніж яблука. Але чи приносять користь банани нашому організму, чи навпаки шкодять? Поговоримо про це просто зараз. Насамперед, що можна ск...

Не помиліться! ТОП-5 порад, як правильно вибрати каву

неділя, 19 травень 2024, 17:30

Кава - це популярний напій, який має чимало шанувальників по всьому світу. Однак часом не виходить приготувати її так само смачно, як це роблять у кав’ярнях. Найчастіше так відбувається не лише через спосіб приготування, а й через неправильний вибір са...