Психогеометричний тест: Він розповість все про ваші сильні та слабкі сторони!

У 1978 році фахівець із соціально-психологічної підготовки Сьюзан Деллінгер представила світу свій психогеометричний тест. Сьогодні багато роботодавців пропонують пройти його на співбесіді: він вказує на сильні та слабкі сторони людини з великою точністю, передають Патріоти України.

Якщо вам запропонують пройти цей тест, будьте впевнені – схвалення вашої кандидатури буде залежати від його результату, а не від хорошого резюме. Погляньте на ці геометричні фігури: Яка з даних фігур вам ближча? Виберіть ту, яку асоціюєте з собою, і дивіться результати:

Квадрат

Працьовитість, потреба доводити справу до кінця, завзятість – основні якості Квадратів. Терпіння і витривалість роблять їх кращими фахівцями в своїй галузі. Цьому також сприяє сильна потреба в отриманні нової інформації.

Знання Квадратів систематизовані й розкладені по поличках. Вони не схильні до здогадів, а покладаються лише на свої обчислення і дуже уважні до деталей. Передбачене життя – це їх ідеал. Їм не до душі, коли змінюється звичний хід подій.

Пристрасть до деталей позбавляє Квадратів оперативності. Акуратність і прихильність до дотримання правил можуть розвинутися до крайності. Крім іншого, їх раціональність і емоційна сухість заважають швидко налагодити контакт з оточуючими.

Трикутник

Трикутник – енергійна і сильна особистість. Їх характерна особливість – вміння концентруватися на головному. Вони здатні глибоко і швидко аналізувати ситуацію і зосереджуються на суті, не надаючи великого значення деталям.

Це дуже впевнені в собі люди, які хочуть бути у всьому правими. Через потреби управляти поточним станом справ і вирішувати за інших Трикутник стає особистістю, яка постійно змагається і конкурує з іншими. Вони часто бувають категоричні, не переносять заперечень і насилу визнають свої помилки.

Для них дуже важлива кар’єра, і вони прагнуть до високого статусу. Їх головна негативна якість – спрямованість на себе, сильний егоцентризм.

Зигзаг

Зигзаг – творча особистість. Таким людям властиві стихійність і образність мислення. Послідовність – це не їх стиль. Думки Зигзага здійснюють відчайдушні стрибки. Вони не зациклюються на деталях, тим самим спрощуючи картину світу. Це дозволяє їм створювати гармонійні образи і в усьому бачити красу. У таких людей сильно розвинене естетичне почуття.

Зигзаги не можуть працювати там, де є суворі обов’язки. В роботі для них важлива незалежність. Коли Зигзаг знаходиться там, де йому комфортно, він починає працювати, виконуючи своє основне призначення – генерування нових методів роботи і ідей.

Такі люди – ідеалісти. Через це їм властиві наївність і непрактичність. З усіх 5 фігур Зигзаг найшвидше збуджується. Вони нестримані, що часто заважає їм втілювати свої ідеї в життя.

Коло

Перш за все Коло зацікавлене в хороших міжособистісних стосунках. Ці люди дуже доброзичливі. Коло здатне згуртувати колектив і створити міцну сім’ю. Їм властиві підвищена чутливість і сильна емпатія. Вони добре “читають” людей і можуть швидко розпізнати ошуканця або удавальника.

Такі люди спрямовані на інших людей, а не на справу. Щоб зберегти мир, вони можуть відмовитися від власної позиції, тому що найважче для Кола – вступати в конфлікт. Рішучість таким людям чужа, і вони часто не можуть подати себе так, як хотілося б.

У питаннях моралі й справедливості Коло проявляє завидну твердість. Їхнє мислення заточене на почуття та моральні цінності. Вони прагнуть знайти щось спільне в різних точках зору.

Прямокутник

Прямокутник – це тимчасова форма особистості. Це люди, які незадоволені своїм нинішнім способом життя і знаходяться в пошуках кращого положення.

Характерна риса таких людей – непередбачуваність вчинків під час перехідного періоду. Як правило, у них низька самооцінка, і вони шукають щось нове в прагненні стати кращими: це стосується роботи, іміджу і так далі.

Прямокутникам властиві допитливість, щирий інтерес до того, що відбувається і сміливість. Вони відкриті для нових ідей і з легкістю засвоюють все нове. З іншого боку, в перехідний період вони стають легкою здобиччю для маніпуляторів, оскільки їх станом властиві сугестивність і довірливість.

Чи впізнали ви себе в описі обраної фігури?

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...