Психологічний тест: Дізнайтесь, який ваш найбільший страх - просто оберіть зображення на картинці

У кожному з нас живе страх, який часто пов'язаний з сумним досвідом з дитинства. Наші страхи часто створюють перешкоди, які не дають рухатися вперед та відчувати себе щасливим, передають Патріоти України.

Страх корисний, коли ви його контролюєте, і небезпечний, коли контроль переходить до нього. А чого боїтеся ви? Щоб це зрозуміти, Час Пік пропонує пройти невеликий тест, який розкриє ваш найбільший страх.Подивіться на зображення та виберіть пляму, а після прочитайте опис.

1 пляма

Якщо ви вибрали першу пляму - найбільше ви боїтесь втратити свою сім'ю. Якщо у вас її ще немає, то, ймовірно, ви боїтесь, що не знайдете її. Можливо, ваші страхи пов'язані з серйозними втратами, які ви не змогли відпустити.

2 пляма

Якщо ви вибрали другу пляму - ви боїтеся любові. Можливо, в минулому ви були обмануті та розчаровані і тому боїтесь знову постраждати. Однак варто пам'ятати, що любов надає сенс життя.

3 пляма

Пляма 3 говорить про те, що ви боїтеся ворогів. Ви також боїтесь, що хтось із близьких може завдати удару в спину. Ймовірно, ви вже пережили подібні ситуації. Вам варто бути менш підозрілим.

4 пляма

Ваш найголовніший страх - стихійні лиха. Вас турбують землетруси, повені і те, що виходить з природного світу. Просто постарайтеся повірити, що подібні речі можуть трапитися з ким завгодно і будьте готові до цього.

5 пляма

Якщо ви вибрали п'яту пляму - ви боїтесь війни та бійок. Можливо, ви вже пережили подібний досвід. Ви намагаєтеся уникати конфліктів та йти, якщо впадаєте в агресивний або напружений настрій.

6 пляма

Ваш найбільший страх - це невідомість та невідоме в цілому. Вас завжди турбує те, чого ви не знаєте. Постарайтесь з'ясувати, що саме вас лякає, і ви знайдете це менш тривожним, ніж думаєте.

Секрет досвідчених господинь! У чому замочити магазинну курку, щоб позбавитися шкідливих речовин

вівторок, 23 квітень 2024, 18:10

Багато хто знає, що м’ясо курей, вирощених на птахофабриках, містить гормони росту та антибіотики. Крім того, щоб тушки зберігалися довше, їх обробляють спеціальними консервантами. Щоб видалити шкідливі речовини з м’яса птиці, слід скористатися розсоло...

Діти оцінять! Шоколадні яйця до великоднього столу - рецепт, який точно здивує

вівторок, 23 квітень 2024, 17:44

Фудблогерка Валерія Велігура перед Великоднем порадила фоловерам спробувати приготувати шоколадні яйця до святкового столу, передають Патріоти України. «Повітряний шоколадний мус… Глазур з горішками… Такий десерт точно здивує ваших близьких», — ствердж...