Психологічний тест: Дізнайтеся, яка людина в стосунках, просто поглянувши на її пальці

Достатньо уважно подивития на кість руки! Зверніть увагу на те, якої довжини мизинець по відношенню до безіменного пальця, передають Патріоти України.

Можливо цей тест здасться вам смішним і безглуздим. Але у мене і моїх знайомих усе зійшлося! Окрім цього, вчені пов’язують довжину мизинця з кількістю тестостерону і естрогену в крові, а з цим посперечатися вже складніше. Та й це не так важливо. Просто – це цікаво і усе. Погляньте швидше на свій мизинець!

Дивіться із внутрішньої сторони долоні. Кінчик мизинця доходить до лінії, яка відділяє верхню фалангу безіменного пальця? Чи він коротший, чи, може, довший?

1.

Якщо ваш мизинець по довжині точно досягає останнього суглоба безіменного пальця, то це краще, що може бути! Ви – геній спілкування з протилежною статтю.

У вас є магічна привабливість, яку неможливо пояснити, але її відчувають на відстані і не залишають вас без уваги. Ви й самі досконало володієте навичками комунікації. Якщо вам трапилася можливість побути наодинці з об’єктом вашої уваги, можете бути впевнені – успіх вам гарантований! Так що не роздумуйте надто довго, проявляючи свої почуття! Постарайтеся довіряти своїй інтуїції і завжди усміхайтеся.

2.

Якщо ваш мизинець перетинає лінію верхнього суглоба безіменного пальця… Це означає, що вашому партнеру пощастило. Нема більш терпеливо вірного і вадданого друга, ніж ви. Однак ви не позбавлені винахідливості і вмієте бути дуже милим і привабливим, коли захочете. І не лише з вашим партнером. Томи ви нерідко пробуджуєте ревнощі, а разом з ними і пристрасть. Це, власне, ваш головний коник.

Ви проявляєте свої почуття дуже природньо. Ваші вроджені доброта і життєлюбство притягують людей як магніт. Ви можете зігріти своїми променями будь-яку людину, яка знаходиться поруч.

Але зрозумійте, що інколи люди не можуть повірити у вашу щирість і ваша поведінка здається їм неприродньою. Тому на перших етапах знайомства у вас можуть виникати деякі складнощі. Але не треба боятися цього. Подивіться уважно в очі вашому обранцеві і ваша інтуїція підкаже вам, що треба робити.

3.

Якщо ваш мизинець не доходить до лінії верхнього суглоба безіменного пальця… Це означає, що ви надто вимогливі у коханні. Ви завжди хочете, щоб усе було по-вашому. Ви завчасно наділяєте людей конкретними якостями і чекаєте від них “правильних” реакцій. І якщо вони відрізняються від того, що ви собі уявили, ви стаєте безнадійно розчарованими. Це ваш недолік, але в цей же час і велика перевага. Ви точно знаєте, чого хочете. Тому не будете розмінюватися на дрібниці.

Якщо ви зустрінете людину, яка дійсно “ваша”, ви впізнаєте її з першої секунди. Вашу поведінку важко назвати простою і невигадливою. Зазвичай люди дещо спантеличені вашою неоднозначністю. Але ви безсумнівно привабливі. Поєднання привабливості і загадковості дає ту гримучу суміш, яка діє безвідмовно.

Із першої зустрічі вам вдається закрутити голову своєму ймовірному партнеру. І якщо ви його не покинули після першої ж зустрічі, то, скоріш за все, він надійно попав у вашу “пастку”. І далі тривалість і характер ваших відносин буде цілком залежити лише від вас.

Не забувайте, що це просто тест, який не підтверджений ніякими дослідженнями. Посміхніться, читаючи його. Але, можливо, так само як і у нас, він попав у точку! І дасть вам привід для роздумів. У будь-якому випадку, наскільки хороші і щасливі ви будете у відносинах – залежить лише від вас.

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, чого вам не вистачає для щастя

четвер, 18 квітень 2024, 18:12

Кожна людина постійно чогось хоче і прагне нових цілей. Однак не всім вдається зрозуміти, що саме нам потрібно для того, щоб відчути щастя, легкість та гармонію у собі, передають Патріоти України. Психологічний тест у картинці визначить, чого потребує ...

Що підготувала вам доля? Цей тест у картинці визначить ваше майбутнє

четвер, 18 квітень 2024, 17:12

Якщо ви намагалися дізнатися, що на вас чекає у найближче майбутнє, тоді цей тест якраз для вас. Психологічний тест у картинці допоможе знайти відповідь на болючі питання. Можливо, доля приготувала сюрпризи, проте варто знати, чи вони приємні, передают...